- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Oley sağol ekliyorum@Vayneymis okudum 2 tane canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oley sağol ekliyorum@Vayneymis okudum 2 tane canım
Ekliyorum canımBu yeni liste mi simdi, ben yokolmusum bunda
İşi ne ki eşinin, belki çok çalışıyoduroh ne guzel benim koca niye kilo almiyir acaba
afedersin canım, beni sakinleştirirken konu konuyu açtı ♡Kızlar sohbet etmeyelim çünkü Dua topikleri kurallarında sohbet yasak yazıyordu kapanmasın :)
ozur dilerimKızlar sohbet etmeyelim çünkü Dua topikleri kurallarında sohbet yasak yazıyordu kapanmasın :)
Aşk olsun kız önemli değil :) Estağfirullahozur dilerim
ozur dilerim
Önemli değilafedersin canım, beni sakinleştirirken konu konuyu açtı ♡
.Allah kabul etsin canım onu demedim okuyorum dedinya meryem süresini onun tilavet secdesi varmış onu sordum canım
Ne lıntısı güzelim kimseye baskı uygulayarak söylemiyorum sadece tam olsun istiyorum yaptığımız sey.Bunu neden benim mesajımı alıntılayarak söylüyosunuz ki !? Cahil değiliz biliyoruz orda secde yazdığını.. Genel olarak söylüyosanız alıntı yapmadan yazın.. Böylesi şahsi oluyor..
Hiç farketmedim bile ayıp ediyorsun şahsi kimseye birsey söylediğim yok evet cogu insan bilmiyor bende söyleme ihtiyacı duyuyorum bilmeyenler varsa da yazarız bişe yaparız bende bilmiyordum ama ögrendim ayıp oln birsey degil yani neden üstüne alınıyorsun aşk olsunBunu neden benim mesajımı alıntılayarak söylüyosunuz ki !? Cahil değiliz biliyoruz orda secde yazdığını.. Genel olarak söylüyosanız alıntı yapmadan yazın.. Böylesi şahsi oluyor..
Sabah tersimden kalkmıştım afedersin, Ben Dini Bilgiler öğretmeniyim Ayıp olduğundan değil, benim mesajımı alıntılayarak söylediğin için, ister istemez üzerime alındım.Hiç farketmedim bile ayıp ediyorsun şahsi kimseye birsey söylediğim yok evet cogu insan bilmiyor bende söyleme ihtiyacı duyuyorum bilmeyenler varsa da yazarız bişe yaparız bende bilmiyordum ama ögrendim ayıp oln birsey degil yani neden üstüne alınıyorsun aşk olsun
önemli degil Canım bak ne güzel iyi ki demişim dini bilgiler ögretmeni oldugunu ögrenmiş oldum sen bizi uyar senin bilgin eminim bizden cok daha fazladır...Sabah tersimden kalkmıştım afedersin, Ben Dini Bilgiler öğretmeniyim Ayıp olduğundan değil, benim mesajımı alıntılayarak söylediğin için, ister istemez üzerime alındım.
Estağfirullah olur mu öyle şey. Herkesin bildiği kadar ♡önemli degil Canım bak ne güzel iyi ki demişim dini bilgiler ögretmeni oldugunu ögrenmiş oldum sen bizi uyar senin bilgin eminim bizden cok daha fazladır...