Sağol canım benim tamamKalırsa bana söyle canım sıkıntı yok okurum ben bitiririz inşaallah
Tamam sen de haftayaCanm ben cumaya kadar okuyamam dun adet oldumama digerlerinde okurum insallahh
Bu yeni liste mi simdi, ben yokolmusum bundamerhaba arkadaşlar
Amaç:
Topiğimizin amacı konu başlığından da anlaşılacağı üzere hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmamız için Meryem suresi okumak
Kurallar:
1) her hafta bir kişi için 41 Meryem suresi okunacak
2) iki defa mazeretsiz bildirim yapmayanlar liste dışına alınacaktır
3) editörlerimizin de belirttiği üzere sohbet yasaktır
Not:şöyle mi yapsak böyle mi şeklinde önerilere açık değiliz çünkü takdir edersiniz ki sitede farklı amaç ve şekillerde çeşitli topikler mevcut
1-@ceymi (AYSEL)
2- U Umudumallahtan
3-@Erwaaaa
4-@HemDeliHemAsik
5-@R4bi4
6-@vayneymis
7- A AsyaaAyazz
8-@Cikolatalikurabiyem
9@selcanmehmetcan
10-@meha123
11-@nurtenn64
12-@SEVDAM07
13-@Durbidk
14-@nursevdi
@Tatlianne20
Hepimiz için hayırlı olsun
Okuyanlar tilavet secdesini kılmayı unutmasın lütfennnn@Vayneymis okudum 2 tane canım
Bunu neden benim mesajımı alıntılayarak söylüyosunuz ki !? Cahil değiliz biliyoruz orda secde yazdığını.. Genel olarak söylüyosanız alıntı yapmadan yazın.. Böylesi şahsi oluyor..Okuyanlar tilavet secdesini kılmayı unutmasın lütfennnn
ne kiziyon kiza sakin ol sampiyon. yanlislik olmus olaabilir belki bilmiyon sanardir bilmeyen cok :)Bunu neden benim mesajımı alıntılayarak söylüyosunuz ki !? Cahil değiliz biliyoruz orda secde yazdığını.. Genel olarak söylüyosanız alıntı yapmadan yazın.. Böylesi şahsi oluyor..
Gerildim..ne kiziyon kiza sakin ol sampiyon. yanlislik olmus olaabilir belki bilmiyon sanardir bilmeyen cok :)
adet ginin mu yakinGerildim..
Yok daha 10 gün varadet ginin mu yakin
him az kalmis krizlerin baslamis seninYok daha 10 gün var
Onu sen yehim az kalmis krizlerin baslamis senincikolata ye :)
aklima girme evde de var haOnu sen yeDiyetteyim pen :b
barındırma onları evde :b Ben hepsini gözümü kırpmadan çöpe attım, cipslerim çikolatalarım çekirdeğim tadına doyamadığım pişmaniyem ımmhaklima girme evde de var haama ben de diyetteyim
kiz niye atiyon misafir gelibce onune koyardin en onemlisi kocana yedireydin baribarındırma onları evde :b Ben hepsini gözümü kırpmadan çöpe attım, cipslerim çikolatalarım çekirdeğim tadına doyamadığım pişmaniyem ımmh
Sorma evliliğimiz kocama yaradı, göbeği fırladıkiz niye atiyon misafir gelibce onune koyardin en onemlisi kocana yedireydin bari
oh ne guzel benim koca niye kilo almiyir acabaSorma evliliğimiz kocama yaradı, göbeği fırladıO da dedi brn yiyeyim ziyan olmasın. Ona da yasakladım. Misafir gelince evde yapıyorum kısır rus salatası felan pratik şeyler :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?