Sayısı var mı yoksa istediğim kadar mıTamam rabbi hebli minessallihin olsa çok güzel olur
.Kızlar hepinizden allah razı olsun çok çabuk bitirdik çok şükür
Kızlar Allah razı olsun hepinizdennnn hakkınızı helal edinnnn bende hatime başlıyorum Allah ın izniyle ismini yazan yazmayan herkesin niyetine inşaallah meryem surelerini aksatmicam sıkıntı yok onada yetişirim evelALLAH
Kızlar Allah razı olsun hepinizdennnn hakkınızı helal edinnnn bende hatime başlıyorum Allah ın izniyle ismini yazan yazmayan herkesin niyetine inşaallah meryem surelerini aksatmicam sıkıntı yok onada yetişirim evelALLAH
Canım yaaKızlar Allah razı olsun hepinizdennnn hakkınızı helal edinnnn bende hatime başlıyorum Allah ın izniyle ismini yazan yazmayan herkesin niyetine inşaallah meryem surelerini aksatmicam sıkıntı yok onada yetişirim evelALLAH
İstediğin kadar oku canım teşekkür ederiz ben de boş kaldığımda içimden okuyorumSayısı var mı yoksa istediğim kadar mı
Rabbim gonlunun muradini versin ins bir iki ay ara ver maddi durumunda iyiyse ve zayifsan pes etme yine dene.ben 14 yillik evliyim hic hamile kalmadim simdi kg vermeye çalışıyorum ins rabbim nasip etsinde tedaviyeye basliyayim..rabbim dualar hurmetine okunan kuran yuzu suyu hurmeti safi ismiyle sifa versin inşallah. .Sagolun canım söylediklerinin neredeyse hepsini denedim ben 2.5 yıldır...
hepsi vesile Allahın izni ile Rabbim ol deyince oluyor hepsi bu.. ben bütün tedavileri bırakıyorum bir müddet yalnızca dua ile şükr edeceğim..
Allahım çabalarınızın karşılığını versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?