EvetAmin sırra kimse kimseyi tanımıyor tanımadığımız insanların duası kabul olurmuş insallah rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat verir.
Güzel fikirmis bu ay yine yaptim test tek çizgi fazla uzulmedim galiba alışmaya başladım ama hala umudum var ve hastalandim kismetten öte yol yok ama ne kadar çok bebis isteyen var ne guzel rabbim herkesi evlat sahibi yapsın ikiz ikizEvet
Allah hepimize o Sevinç’i yaşatsın
Eğer hamile olursak testimizi kocaman hediye kutusuna koyalım eşimiz kocaman kutuda ufak ama en değerli hediyeyi görsün
(Videosunu izlemiştim yıllardır çocukları olmayan çiftin sürprizi) aminnGüzel fikirmis bu ay yine yaptim test tek çizgi fazla uzulmedim galiba alışmaya başladım ama hala umudum var ve hastalandim kismetten öte yol yok ama ne kadar çok bebis isteyen var ne guzel rabbim herkesi evlat sahibi yapsın ikiz ikiz
@HemDeliHemAsik için okuyoruz canımŞimdi beben okuyorum kime niyet edecegim @Vayneymis
AminOkudum bir tane rabbim kabul etsin inşallah
Anladım seni boşver bence iki tane hafız arkadaşımız çok okuyo zaten onun dışında herkes bir iki okuyo@Vayneymis canım kesin bilgi çok kişiye sordum bir başkası için herkes bir tane okuyabilirmiş yani çok almak fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?