- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
Evet sağolVayneymis, Benim nacizane bir düşüncem var. Uygun görürseniz ben diyorum ki bir arkadaşın okuma sırası geldiğinde listedeki kişiler en baştan kaç tane okuyacağını baştan yazsın. Neden derseniz mesela ben herkes için okumak istiyorum ama ornek veriyirum o gün veya ertesi gün zaman bulamayıp okutamadigimda bakıyorum ki diğer arkadaşlar okumuş sayı tamamlanmış olursa ben kaçırmış okuyamamış olacağım. Baştan dağıtıyorsa ve bir süre tanınırsa o süre içerisinde baştan söylediğimiz sayıyı okudum bitirdim diye bildirim yaparız. Bu sekilde yapsak nasil olur
O zaman bana 10 yaz canım sabit kalanı tamamlarım benEvet sağol
Düşündüm ben de bu tip olabilir
Anladım demek istediğini şuan sorun yok aslında çok hızlı ilerliyor maşallah
Deneyelim olur
O zaman bana 10 yaz canım sabit kalanı tamamlarım ben
Ayyy azmı noldukiiii
İyi tabi hiç az olur muAyyy azmı noldukiiii
Tmm canım sıkıntı yok fazla da okurum yaniİyi tabi hiç az olur mu
öylesine takıldım
İstediğin kadar oku canım teşekkür ederiz ben de boş kaldığımda içimden okuyorum
Dogru diyosnz ama yazdigi kadar okuyamazsa yogunluktan bence herkes okudukca eklettrsinVayneymis, Benim nacizane bir düşüncem var. Uygun görürseniz ben diyorum ki bir arkadaşın okuma sırası geldiğinde listedeki kişiler en baştan kaç tane okuyacağını baştan yazsın. Neden derseniz mesela ben herkes için okumak istiyorum ama ornek veriyirum o gün veya ertesi gün zaman bulamayıp okutamadigimda bakıyorum ki diğer arkadaşlar okumuş sayı tamamlanmış olursa ben kaçırmış okuyamamış olacağım. Baştan dağıtıyorsa ve bir süre tanınırsa o süre içerisinde baştan söylediğimiz sayıyı okudum bitirdim diye bildirim yaparız. Bu sekilde yapsak nasil olur
Benim de 3'ü 5'i arası dua edin :))@HemDeliHemAsik bat 3 şubatmış bu arada çok heyecanlı
Ya hayırKuzumm nasıl içinden oluyorsun?
O kadar ayeti nasıl ezberledin maşallah.
Pardon canım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?