- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
OooBenim 2 canım. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OooBenim 2 canım. :)
Ben duzenli hergun bir tane okuyorum neyin muddeti bu ! Anlamadim da..Sadece birer tane okuyup 41 tane kazanmak üzere size iki gün müddet
@hayalalemiveben
R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz
@Cikolatalikurabiyem @nurtenn64
@SEVDAM07 @Tatlianne20 @lionyez
B Burcinak @Isimsiz 1
C cibilicibilisaksak06 [/COLOR][/SIZE]
@Rose_marie @Ssy8491 @turuncusemsiye @Vavin
@Lilly2008 @PINARXXX
@DlnOrhn[/USER]
Cafer kızı AYSEL Canım allah razı olsun gözlerim doldu bir kız kardeşim yokken bin tane oldu diline yüreğine sağlıkCeymi gerçek adın neydi canım yazabilirmisin ?
Murat kızı reyhan burçindece birer tane okuyup 41 tane kazanmak üzere size iki gün müddet
@hayalalemiveben
R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @nurtenn64
@SEVDAM07 @Tatlianne20 @lionyez
B Burcinak @Isimsiz 1
C cibilicibilisaksak06 [COLOR=rgb(64[URL='[URL]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/779076/']@Mucizeolsakeske[/URL[/URL]]
@Rose_marie @Ssy8491 @turuncusemsiye @Vavin
@Lilly2008 @PINARXXX
@DlnOrhn
kbR Rad-8 nickli öznur arkadaşımız için Meryem suresi okuyoruz
okuyanların listesi
@selcanmehmetcan 1
@HemDeliHemAsik 3
gunes0101 (1)
nursevdi 3
@esrayg 1
ceymi 1
BeNde dursun kizi ezgi rabbim hepimiznkni kabul etsin muslumanlr hep bana dememeli zaten herkes birbrne etsin ben dua ederkn kmsenin kucagini rabbim bos birakmasn diyormTamam tatlım hatırlayamadım bian
Tamam canım senide not aldımkb
BeNde dursun kizi ezgi rabbim hepimiznkni kabul etsin muslumanlr hep bana dememeli zaten herkes birbrne etsin ben dua ederkn kmsenin kucagini rabbim bos birakmasn diyorm
Saol cnm Allh kabul etsnTamam canım senide not aldım
Cümlemizden canım senide not aldımErwaaaa .Kadir kizi nurseven. Allah razı olsun senden...
Olur tabi ... ekliyorum siziBende katılmak istiyorum mümkün mü acaba?
Benden 2 tane.. Allah kabul etsin.. ( İsmim Melek bu arada)
AminnnBenden 2 tane.. Allah kabul etsin.. ( İsmim Melek bu arada)