• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Canım rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşaallah başka bi dileğim yok yalnız bi ricam var ben heran başlayabilirim hatime ama arkadaşların nick leriylemi niyetlenim yoksa isimleriylemi herkez ismini söylesin öyle istiyolarsa nasıl arzu ederlerse
Perihan

ARKADAŞLAR MERHABA;

Her hafta bir kişiye hatim degil mi ? daha fazla okusak daha iyi tabi ki ama benim anlamadığım dün R Rad-8 için başlandı ve 3 gün içerisinde bitecek mi? Yoksa herkes adet belirtip mı okudum diyecek?? adımın listeden çıkmasını istemiyorum. Transfer zamanıma daha çok var transfer olduğumda ban okunsun istiyorum, nacizane. Ama sabah itibari ile regl oldum maalesef R Rad-8 sana okuyamayacağım. hakkını helal et lütfen.

@Vayneymis, Öznur arkadaşımız için 1 tane de ben okudum. Rabbim kabul etsin inşallah ve test sonucunu hayırlı çıkartsin

="lionyez, post: 54616326, member: 842122"]ARKADAŞLAR MERHABA;

Her hafta bir kişiye hatim degil mi ? daha fazla okusak daha iyi tabi ki ama benim anlamadığım dün R Rad-8 için başlandı ve 3 gün içerisinde bitecek mi? Yoksa herkes adet belirtip mı okudum diyecek?? adımın listeden çıkmasını istemiyorum. Transfer zamanıma daha çok var transfer olduğumda ban okunsun istiyorum, nacizane. Ama sabah itibari ile regl oldum maalesef R Rad-8 sana okuyamayacağım. hakkını helal et lütfen.[/QUOTE]
R Rad-8 nickli öznur arkadaşımız için Meryem suresi okuyoruz
okuyanların listesi
R Rad-8 (7)
@selcanmehmetcan 1
@HemDeliHemAsik 3
gunes0101 gunes0101 (1)
nursevdi nursevdi 3
@esrayg 1
ceymi ceymi 1
miyaww__ miyaww__ 2
B Burcinak 1@Erwaaaa 3
@Vayneymis 1