Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben okuyamam adet oldum malesefdece birer tane okuyup 41 tane kazanmak üzere size iki gün müddet
H hayalalemiveben
R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @nurtenn64
@SEVDAM07 @Tatlianne20 L lionyez
B Burcinak Isimsiz 1
C cibilicibilisaksak06 [COLOR=rgb(64[URL='[URL]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/779076/']@Mucizeolsakeske[/URL[/URL]]
@Rose_marie Hercai91 turuncusemsiye @Vavin
@Lilly2008 @PINARXXX
@DlnOrhn
PerihanCanım rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşaallah başka bi dileğim yok yalnız bi ricam var ben heran başlayabilirim hatime ama arkadaşların nick leriylemi niyetlenim yoksa isimleriylemi herkez ismini söylesin öyle istiyolarsa nasıl arzu ederlerse
olur
Canım toplamda kaç kişiyiz 10 kişi oldu bende isimlerle diğerleride yazarsa yarın başlamak istiyorum nasipseO
olur
Saol kuzum benim RABBIM senden razı olsun gönlünün muradını versin RABBIM
İnşaşşah canım benimCanım toplamda kaç kişiyiz 10 kişi oldu bende isimlerle diğerleride yazarsa yarın başlamak istiyorum nasipse
Aminn1 tanede ben okudum. Allah kabul etsin
Tmm kuzum :)PamukDeniz canım hoşgeldin
Kurallar ilk sayfada yazıyor
Şuan rad8 için okuyoruz öznur adı
12 tane kaldı
En az 1 okuyoruz kişibaşı
dece birer tane okuyup 41 tane kazanmak üzere size iki gün müddet
H hayalalemiveben
R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @nurtenn64
@SEVDAM07 @Tatlianne20 L lionyez
B Burcinak Isimsiz 1
C cibilicibilisaksak06 [COLOR=rgb(64[URL='[URL]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/779076/']@Mucizeolsakeske[/URL[/URL]]
@Rose_marie Hercai91 turuncusemsiye @Vavin
@Lilly2008 @PINARXXX
@DlnOrhn
R Rad-8 nickli öznur arkadaşımız için Meryem suresi okuyoruz
okuyanların listesi
R Rad-8 (7)
@selcanmehmetcan 1
@HemDeliHemAsik 3
gunes0101 (1)
nursevdi 3
@esrayg 1
ceymi 1
miyaww__ 2
B Burcinak 1@Erwaaaa 3
@Vayneymis 1
R4bi4 2
@Mucizeolsakeske 1
Toplam 27 okundu kalan 14
Erwaaaa, beni de ekler mısın. Adim Mehmet Kızı MelekCanım toplamda kaç kişiyiz 10 kişi oldu bende isimlerle diğerleride yazarsa yarın başlamak istiyorum nasipse