- 30 Ekim 2017
- 6.303
- 6.564
- 198
Ya erkek olursa. Bir kız bir erkek hazırlamak lazım.Evet aklıma geldi aslında zorlanıyorsunuz Ama olsun S boşluk I yazınca otomatik çıkıyo
Daha ne zor nickler var uzun boşluklu :)))
Kusura bakmayın yine de
Eşimle baş harflerimiz ve yanına da kızımızın adı
Emin diilim gerçi isim konusunda
Hadi siz de beni dövün
Kızın olacağını nerden biliyonEvet aklıma geldi aslında zorlanıyorsunuz Ama olsun S boşluk I yazınca otomatik çıkıyo
Daha ne zor nickler var uzun boşluklu :)))
Kusura bakmayın yine de
Eşimle baş harflerimiz ve yanına da kızımızın adı
Emin diilim gerçi isim konusunda
Hadi siz de beni dövün
Canım bir tanesinde sondan 2. Sayfada kaldım biriniz tamamlarsa 5 tane kalacak, rabbbüsemeveti ile başlayan sayfada kaldım@S I_nurseven canım çok üzgünüm mazeretlendim ve Ayşe için aldıklarımdan 6 tanesini okuyamadım.
O zaman sana bildirim falan Yok.
Ah canım yaa :)Canım bir tanesinde sondan 2. Sayfada kaldım biriniz tamamlarsa 5 tane kalacak, rabbbüsemeveti ile başlayan sayfada kaldım
Allah kabul etsin canın@S I_nurseven ayşe için 1 tane daha okudum canım.
Benimde vereceğim kimse yok kızlardan biri o 2 sayfayı okuyuversin 5 tane kalıyorAh canım yaa :)
Ben mazeretiyim zaten de nolcak bilemedim :))
Selam cnm kaç gündür kadınlar kulubune giremiyorum HTTPS üzerindede kırmızı çizgi çıkıyor giremedim.hakkınızı helal edin.sıradaki arkadas için bitane aliyorum çarşamba günüde benim transferim var dua edin insallah
Tamam canım okuyan biri çıkar elbetBenimde vereceğim kimse yok kızlardan biri o 2 sayfayı okuyuversin 5 tane kalıyor
Ben okuyayım @S I_nursevenCanım bir tanesinde sondan 2. Sayfada kaldım biriniz tamamlarsa 5 tane kalacak, rabbbüsemeveti ile başlayan sayfada kaldım
Rabbüssemevetiden itibaren canım çok sağolBen okuyayım @S I_nurseven
Estağfirullah canım allah şifa versinSelam cnm kaç gündür kadınlar kulubune giremiyorum HTTPS üzerindede kırmızı çizgi çıkıyor giremedim.hakkınızı helal edin.sıradaki arkadas için bitane aliyorum çarşamba günüde benim transferim var dua edin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?