- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Dil-i bitab canım sen Ayşe için 5 tane mi okumuş oldun 6 mı
Regl olmuşsun hayırlısı olsun 10 taneyi sildim Ayşe için 5 yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımBen okuyayım @S I_nurseven
5 oldu canım amin inşAllahDil-i bitab canım sen Ayşe için 5 tane mi okumuş oldun 6 mı
Tamam canım o zaman doğru5 oldu canım amin inşAllah
Sağol dostum senin de kandilin mübarek olsın senin bildiğin özel dua var mı peki?Merhaba arkadaşlarım bu güzel günü hepimiz hayırla yerine getirelim inşallah. Hepimizin Berat gecesi mübarek olsun. Bu gecenin özel duaları namazları var internetten bakabilirsiniz. Bu gece dualar geri çevrilmiyormuş. Dualarımızda buluşalım.
Bugünün özel duası Yok bildiğim kadarıyla. Namazı var. Namazın peşine gönlünden geçen dualar edilebilir. Birde selevat ve istiğfar çokça getirilmeli. Tabi birde Yasin’i Şerif.Sağol dostum senin de kandilin mübarek olsın senin bildiğin özel dua var mı peki?
Onu da yapalım bi araBugünün özel duası Yok bildiğim kadarıyla. Namazı var. Namazın peşine gönlünden geçen dualar edilebilir. Birde selevat ve istiğfar çokça getirilmeli. Tabi birde Yasin’i Şerif.
41 yasinde çok tehsirliymiş. Bir liste de Yasin suresini dönsek ne güzel olur.
Aaa çok ayıp.Onu da yapalım bi ara
Bilmiyorum inşaşşah içimden gelir dua etmek bazen enerjim düşüyo
:)
Ayıp diil Günah :)) bazen oluyoAaa çok ayıp.
Liste bitiminde olur canımbende katılabilrmiyiim
Amin canımm@S I_nurseven ayşe için 1 tane daha okudum cnm Rabbim kabul etsin inşallah.