- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Aminn1 tane aldım. Rabbim kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn1 tane aldım. Rabbim kabul etsin
Sağol canım allah kabul etsinDiğer aldığım 3 tane yi kadriye için okudum arkadaş lar okuyuncada bildiriyorlar okudum yani bildirmek gerekiyorsa
Herkes kendi okuduğunu dua ile bağışlıyorOlur gülüm bi tane okurum inşallah bagislamasini biz mi yapıyoruz
Allah kabul etsin şimdiden1 tane de ben alayım
Canım regli oldum giremedim nete. Gecikince biraz umutlandım ama malesef
Tamam canım hayırlısı olsun üzücü biliyorumCanım regli oldum giremedim nete. Gecikince biraz umutlandım ama malesef((çok moralim bozuldu şuan
Ağzınıza sağlık hakkınızı helal edin okuyamycam 7 gün
![]()
Amiinnn inşallah cnm.OKUYAN DUA EDEN TÜM ARKADAŞLAR ALLAH NİYETİMİZİ DUAMIZI KABUL EYLESİN. OKUNAN KURAN HÜRMETİNE ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN. BİZLER ACİZ GÜNAHKAR KULLARIZ.
Sendende allah razi olsun canim benim hepimiz insallah bigun yavrularimiza kavusuruz ben hamile kalirsam aylar gecsede buraya yazacammm mutlakacanım Allah razı olsun.Rabbim emeğini fedakarlığını karşılıksız bırakmaz inan bana
Canim bugun cok yogundum ben yarin okuyacam sen bana yaz yarin okuyunca haber veririm mutlakaDikkat dua sahibinin isteği üzerine herkes 1 tane okuyacaktır
Emin’e kızı Esra için okuyoruzbezginblog
Kurallar!!!!
1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)
2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır
3- sohbet etmek yasaktır
Not: herkes en az 1 sure okumalı
NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır
——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-
1-ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4 1
6 [USER=870511]@Vayneymis ışıl 1
@Vayneymis annesi 1
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem
8- @selcanmehmetcan
9-nursevdi
10- kalp
11- isteği üzerine çıktı
12- @lionyez
13- B Burcinak
22 @nisan06
23 @Yasmin42423
24 @Erolummm semanur
25 [USER=630190]@glmserser seçil
26 [USER=685737]@Halitim
27- @Meleekk3
28- @Sevgi999
29- @amineazra
Liste dışı 1
[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
Tamam canımCanim bugun cok yogundum ben yarin okuyacam sen bana yaz yarin okuyunca haber veririm mutlaka
Tamam canım yazıcam akşam@Vayneymis canım 2 daha yazar mısın?