EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Gunaydin kizlar benim aşilamam tutmamis dun kan tahlilinde cikmadi bugun de Mazeretlendim kusura bakmayin 6-7 gun aranizda olmucam ama sizi takip edicem kendinize cok iyi bakin
Rabbim hakkında hayırlisini en guzelini versin tez zamanda guzel haberler alman dileğiyle sende kendine cok iyi bak canım

benimde kan testim negatif olursa direk tüp bebek .oda yıpratıcı bir sürec. bilmiyorum canım
Biraz ara vermeyi dusunuyorum ben cok yoruldum yiprandim 4senedir doktor doktor geziyorum bi suru ilac ictim o yuzden hen bedenen hemde ruhen rahatlamak istiyorum seninki inşallah tutar rabbim hevesini kursaginda birakmasin inşallah

Tabbim kabul etsin inşallah. Bazen yetişemeyip okuyamayabiliyoruz. Sen canını sıkma okuyamasanda Allah’ın izniyle yerini doldururuz. Hastaneye neden gidiyorsun bilmiyorum belkide atmadım ama hayırlı haberlerle gel inşallah.
Sperm testimiz var ona bakilacak canim. Ne olacak bilmiyoz hersey Allahtan Ona muhtaciz inşallah hayirlisıyla geliriz. Inşallah Rabbim herkese icinde bizede salih evlatlar versin duam o yönde.
Son iki tane kaldi dedi ya ışıl ben dedim sen aldin herhalde kadriye arkadaşımizin haceti icin bitti sandim o yüzden mutlu oldum bi an.ama Allah senden de okuyanlardan da okumayanlardan da yinede dua edenler var aramizda mazeretli olup yada işi olan var yinede kalplerinde dua ediyolar Rabbim cümlemizden razi olsun insallah.

Gunaydin kizlar benim aşilamam tutmamis dun kan tahlilinde cikmadi bugun de Mazeretlendim kusura bakmayin 6-7 gun aranizda olmucam ama sizi takip edicem kendinize cok iyi bakin
Rabbimin bildigi var sana daha temizinden daha salih olanindan vermek icin bekletiyordur.umudunu kaybetme insallah habibi Muhammed Mustafanın hürmetine sana en yakin zamanda verecektir.Rabbim seninle ve tum annelik hasretiyle yanan biz kullarinin yaninda olsun insallah

Biraz ara vermeyi dusunuyorum ben cok yoruldum yiprandim 4senedir doktor doktor geziyorum bi suru ilac ictim o yuzden hen bedenen hemde ruhen rahatlamak istiyorum seninki inşallah tutar rabbim hevesini kursaginda birakmasin inşallah
Canım tecrübe sahibi biri olarak söylüyorum 7 yıldır evliyim iki aşılama oldum ikinci asilamamda n sonra iki yıldır hiç gitmedim hastaneye ara verdim suan okadar pişmanım ki bence hiç ara vermek tup bebek te Şansın daha yüksek güzel bi merkeze gidip görün Evet o süreci yaşadım cook yorucu üzücü ki ben iki yıldır daha yeni tup bebeğe geçiyorum ama keşke hiç birakmasaydim diyorum çünkü o annelik iç gülüşü her geçen gün daha da zorluyor insanı alismiyosun o istek geçmiyor Rabbim hayirli sini nasib etsin ilaçların etkisi devam ediyor bu ayı iyi degerlendir ovulasyon testi alan macun Çörek otu yağı kullan inşaallah tup bebek ten veya aşılama dan sonrada gebe kalan oluyo çok üzüldüm anlıyorum seni ama dediklerimi çok samimi söylüyorum vakit kaybetmeden ve kimseye tedaviden bahsetme

2 yıllık bir ara veren biri olarak söylüyorum ara vermeyin yilmayın ben ikinci asilamam tutmayinca aman istemiyorum olmasın dedim psikolojim bozuldu şimdi fellik fellik ilaçlar içiyorum bitkisel gida aliyorum tup bebek tedavisine vlbasladim yaş ilerledikçe daha da istiyor insan bugün duserseniz yarın değil yine bugün kalkın yilmsyin Rabbimiz den istiyoruz sebeplere baş vurarak olursa Kudret inden olmazsa hikmetinden ama çabalayin bana da dua edin tup bebek için.

S SebiyeLda @glmserser Yasmin42423 Yasmin42423
Konuşmalarınızı okudum. Benimde tüp bebekten başka şansım yok ama sırf raporu için aşılama yaptırmak zorundayım. ilk aşılamam kist oluş deyip bırakıldı. tüp bebek için iyi bir doktora gittim yumurta 1 tanecik alındı oda kalitesiz diye döllenmedi. Şimdi yine aşılama için başladım. Aşılama merkezim uni hastanesi yok rahmin duvarı kalın yok kist olabilir diyor. "olabilirmiş" saçma saçma şeyle ile uğraşıyorum su an . Tüp bebek merkezim kist yok diyor. Neye inanayım ne yapayım bilemedim. Paran varsa tüp bebek merkezinde olur çocuğun öteki türlü devlet ve üni hastanelerinde insaflarına kaldık. "olabilir" ihtimali üzerinden 15 gün sonra gel dedi, aşılama için.. Şu an ne düşüneceğim ne yapacağımı bilmiyorum. Elimde olsa karnımı yarıp içine bebek koyacağım, yakasına sarılıp bana da çocuk ver diyeceğim biri olsa gideceğim Ama Allahın takdiri ol derse olacak . Tedaviye ara vermek iki adet arasından fazla olmasın. Yolumuz belli duyan belli . Verecek O. Allah hepimizin yardımcı olsun.

S SebiyeLda @glmserser Yasmin42423 Yasmin42423
Konuşmalarınızı okudum. Benimde tüp bebekten başka şansım yok ama sırf raporu için aşılama yaptırmak zorundayım. ilk aşılamam kist oluş deyip bırakıldı. tüp bebek için iyi bir doktora gittim yumurta 1 tanecik alındı oda kalitesiz diye döllenmedi. Şimdi yine aşılama için başladım. Aşılama merkezim uni hastanesi yok rahmin duvarı kalın yok kist olabilir diyor. "olabilirmiş" saçma saçma şeyle ile uğraşıyorum su an . Tüp bebek merkezim kist yok diyor. Neye inanayım ne yapayım bilemedim. Paran varsa tüp bebek merkezinde olur çocuğun öteki türlü devlet ve üni hastanelerinde insaflarına kaldık. "olabilir" ihtimali üzerinden 15 gün sonra gel dedi, aşılama için.. Şu an ne düşüneceğim ne yapacağımı bilmiyorum. Elimde olsa karnımı yarıp içine bebek koyacağım, yakasına sarılıp bana da çocuk ver diyeceğim biri olsa gideceğim Ama Allahın takdiri ol derse olacak . Tedaviye ara vermek iki adet arasından fazla olmasın. Yolumuz belli duyan belli . Verecek O. Allah hepimizin yardımcı olsun.
Maddi olarak durumunu bilmiyorum bizde iki yıldır karı koca biriktirdik oda brnde ekstra çalıştı sırf adam akıllı bi doktora gidelim diye çok zor çok Rabbim bizlerin bu feryadini hayırlı evlatlar la ödüllendirdi inşaallah kurban olduğumun hikmetinden sual olmaz

Emin’e kızı Esra için okuyoruz bezginblog bezginblog

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

Not: herkes en az 1 sure okumalı

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-

1- ceymi ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem

8- @selcanmehmetcan
9- @nursevdi
10- kalp
11- isteği üzerine çıktı
12- L lionyez
13- @Burcinak reyhan Burçin eşi Emre
14 [USER=779076]@Mfsg
15- [USER=818537]@Gokkusagi80 kadriye
16- [USER=797745]@bezginblog emine kızı Esra
17- [USER=872542]@aselatilgan merve
18- [USER=835630]@gunes0101 şeyda
19- çıktı
20 [USER=873694]@Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail
21 [USER=708113]@Yariiimm

22 @nisan06
23 Yasmin42423 Yasmin42423
24 @Erolummm semanur
25 [USER=630190]@glmserser seçil
26 [USER=685737]@Halitim

27- @Meleekk3
28- Pes etme Pes etme
29- @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Back