- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
sonucum negatif arkadaşlar.yeni yöntemler bakıcam tedavi. tüp bebek
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucum negatif arkadaşlar.yeni yöntemler bakıcam tedavi. tüp bebek
ben onu da kullandım ama bir işe yaramadı bendeCanım sağol bunu duymuştum hatta topiklerde gördüm ama eşime diyemedim deli misim sen der :)))
bende aynenben onu da kullandım ama bir işe yaramadı bende![]()
Okudum canım 1 taneyi :)10 tanenin sıfırını sildin bu sefer :) evet arkadaş öyle istedi
Düşük olanlar da oluyormuş kullanıp iyice araştırmak lazım ama bizi düşündüğün için teşekkür ederizzzhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/preseed-kullananlar.222939/
Hayırlı akşamlar kızlar hepimiz gebelik için emek harcıyoruz bu gün bi topik buldum preesed jel diye . Ilişki öncesi vajinaya enjekte edilip ilişki sonrası spermleri öldürmeden yumurtaya ulaştırıyomuş kullanıp da hamile kalan bayan çok fazla. Ben kullanmayı düşünüyorum . Tabi herşey Rabbimden ama belki sizlerde inceleyip faydalanabilirsiniz diye linki yukarı bırakıyorum hayırlı akşamlar. Özellikle eşlerde sıkıntı olanlar için kullanılıyormuş genelde
Allah kabul etsin canım allah razı olsunOkudum canım 1 taneyi :)
Amin canımAllah kabul etsin canım allah razı olsun![]()
Evet canim ben de mazeretliyim. 3-4 gun sonra araniza donup okumaya baslayacagim insallah.Tamam canım yazıcam akşam
Teşekkür ederimOkudum canım 1 taneyi :)
Teşekkür ederim![]()
tamam canımEvet canim ben de mazeretliyim. 3-4 gun sonra araniza donup okumaya baslayacagim insallah.
Tamam canım@Vayneymis canım 2 daha verdim.
evet günde 700.sen hangisini okuyorsunSecilcim ne diyon arkadaslar ne diyosunuz uygunsa baslayalim. Paylaşim yapalim iki kisiye bağışlama yapariz sabahda iki kisiye bagışlariz
Bir de arkadaslar karışmak gibi degil ama evlat hasretimizi icin hergun istigfar okuyun Rabbim inanin kulunun duasina icabet eder
Amin canım sağolIşılcim ben yeni girdim 1 tanede ben alayim insallah eşim gidince okurum. Rabbim insallah hayırla sonuclandırır esra kardeşimize salih evlatlar verir inşallah.