- 30 Ekim 2017
- 6.303
- 6.564
- 198
@Vayneymis aldığım 2 Meryem suresini okuyup duamı ettim rabbim Kadriye kardeşimize gönlündekini kendisine makbul ve hayırlı etsin en kısa zamanda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mervecim bitirmişin galiba sureyi Allah razı olsun kardeşim sagol Allahda duani kabul etsin.hayirda kalalim. Yeni arkadasa geçerseniz ben yarin nasipse okurum.persembe günü hastanede olucağız belki o gun okuyamam ne zaman geleceğimiz belli değil bi aksilik çikmazsa eve gelince okurum inşallah@Vayneymis aldığım 2 Meryem suresini okuyup duamı ettim rabbim Kadriye kardeşimize gönlündekini kendisine makbul ve hayırlı etsin en kısa zamanda.
Amin canımmm@Vayneymis aldığım 2 Meryem suresini okuyup duamı ettim rabbim Kadriye kardeşimize gönlündekini kendisine makbul ve hayırlı etsin en kısa zamanda.
Kadriye için 1 tane yazıyorum tamam canım allah kabul etsinSelam arkadaslar benim mazeretim bugün bitti okuyabilirim artık 1 tane de ben alıyorum kaldi mi tam anlayamadım ama
Amin tamam cnmKadriye için 1 tane yazıyorum tamam canım allah kabul etsin
Tabbim kabul etsin inşallah. Bazen yetişemeyip okuyamayabiliyoruz. Sen canını sıkma okuyamasanda Allah’ın izniyle yerini doldururuz. Hastaneye neden gidiyorsun bilmiyorum belkide atmadım ama hayırlı haberlerle gel inşallah.Mervecim bitirmişin galiba sureyi Allah razı olsun kardeşim sagol Allahda duani kabul etsin.hayirda kalalim. Yeni arkadasa geçerseniz ben yarin nasipse okurum.persembe günü hastanede olucağız belki o gun okuyamam ne zaman geleceğimiz belli değil bi aksilik çikmazsa eve gelince okurum inşallah
ben okurum arkadaşa canım.borcum olsun sebiyeLda içinCanım o zaman seni listeye eklemeden 3 tane borç alıyım sora sana telafi ederiz hatta ben okurum sana 3 ok
amin canım. seninde niyetini duanı kabul eylesin mevlam@Vayneymis aldığım 2 Meryem suresini okuyup duamı ettim rabbim Kadriye kardeşimize gönlündekini kendisine makbul ve hayırlı etsin en kısa zamanda.
Allah şifa versin ŞAFİ ismi ileMervecim bitirmişin galiba sureyi Allah razı olsun kardeşim sagol Allahda duani kabul etsin.hayirda kalalim. Yeni arkadasa geçerseniz ben yarin nasipse okurum.persembe günü hastanede olucağız belki o gun okuyamam ne zaman geleceğimiz belli değil bi aksilik çikmazsa eve gelince okurum inşallah