Amin aminnn@Vayneymis okumamı tamamladımSaklicennet arkafasım için Rabbim şifa versin İnşaAllah en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin.
Tabiki ben seve seve yer degistiririm zaten sanada soylemistim ben bugun 1 tane daha okudum gokkusagina armagan ediyorum rabbim tez zamanda kucagini doldursun@Gokkusagi80 yarın veya Çarşamba günü kan testi yazıcaktıngunes0101 bana okunmasın dedi erwAa yokken. Günesin yazılı beyanına göre değiştirmek ister misin güneşle güneş de kabul ederse
Maaşallah canım 43 olmuş :)Okunan 43
Allah kabul Etsin inşallah
Aldıklarınızı tamamlayınca yazdıktan sora diğer kişiye geçicez şimdi geçiniyoruz dua edelim
tamam canım@Gokkusagi80 yarın veya Çarşamba günü kan testi yazıcaktıngunes0101 bana okunmasın dedi erwAa yokken. Günesin yazılı beyanına göre değiştirmek ister misin güneşle güneş de kabul ederse
amin canımTabiki ben seve seve yer degistiririm zaten sanada soylemistim ben bugun 1 tane daha okudum gokkusagina armagan ediyorum rabbim tez zamanda kucagini doldursun
Tamam canım okumasın 41 daha makbulMaaşallah canım 43 olmuş :)
İlla sayıya uymak gerekiyor mu 41i geçmişiz eşim yine de okusun mu?
Kızlar 42 okundu bir tanesini gökkuşağıma yazıyım @Gokkusagi80 istersen hem Güneş’in sana okuduğunu hem de 1 fazlayı çünkü 41 makbul annem dedi geçen gün fazla olursa aktaralım
sayı 41 olmalı evet canım. aktarmayı bilmiyorum ama. benim niyetime okunmadı. emin değilim canımKızlar 42 okundu bir tanesini gökkuşağıma yazıyım @Gokkusagi80 istersen hem Güneş’in sana okuduğunu hem de 1 fazlayı çünkü 41 makbul annem dedi geçen gün fazla olursa aktaralım
canım erwaa daha önce yazmıştı ben dua sahibinin hiç okumaması taraftarıyım aslında bizim birbirimiz için ettiğimiz dualar daha çabukkabul oluyo ya ben öyle düşünüyorum ben okumasam. erwaanın dediği doğru bence. dua sahibi okumasınTeşekkürlergunes0101
1 tane okumaktan bişey olmaz bence herkes okusun ama dua sahibi çok okumasın die düşünüyorum tamam sen okuma kendinecanım erwaa daha önce yazmıştı ben dua sahibinin hiç okumaması taraftarıyım aslında bizim birbirimiz için ettiğimiz dualar daha çabukkabul oluyo ya ben öyle düşünüyorum ben okumasam. erwaanın dediği doğru bence. dua sahibi okumasın
Yetişmeye çalışıyorum başka okumalarim da var her gün 2 Meryem süresi var burayla beraber inşallah Allah kabul eder sen de başlıyorsun artık galiba@glmserser okumalar nasıl gidiyor
Evt canımmm aynen öyle dedim 1 tane oku sen canım yinede fazlasını okuma ama aslında aynı anda 41 kişi olsak hepimiz aynı gün 1 tane okusak ennn güzeli ama denk gelmiyo malesef okadar kişi değilizde zatencanım erwaa daha önce yazmıştı ben dua sahibinin hiç okumaması taraftarıyım aslında bizim birbirimiz için ettiğimiz dualar daha çabukkabul oluyo ya ben öyle düşünüyorum ben okumasam. erwaanın dediği doğru bence. dua sahibi okumasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?