Ezan bitince hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbul arsil aziym de 7 defa.sabah ezanindan sonra ve akşam ezanindan sonra tevbe suresinin son ayetinde geciyo.
Her kim sabah ve aksam bu duayla dua ederse ve Peygamber efendimizin hürmetini araya koy.Rabbim peygamberimizin hürmetine istiyom senden de.Hz Adem babamizin o 900 yıl boyunca affıni hep istemiş ama Rabbim kabul etmemiş zamani varmış o yosun tutan sakalı ve aglayışlarınin dili olsa konuşsaymis en son aklina gelen seyi söylemiş.cennetten çıkarılirken cennetin kapısınin üzerinde ki isim aklina gelmiş
Demiş Rabbim adinin yaninda adı olan Ahmedin hürmetine beni affet demiş. Rabbim sen Ahmedimi nerden biliyon demiş. Hz Adem babamiz Cennetten kovulunca son bi kez baktim cennetin kapısina adinin yaninda adi vardı Ahmedinin.Rabbim eger sen Ahmedi isminin yanina layik görüp yazmissan onun hürmetine beni bağıslayacagini bildim demiş. Ve Rabbim peygamber efendimiz hürmetine baģışlamış.kardeşim ben peygamber efendimizin hürmetini araya koyup her istedihimde Rabbim elhamdulillah hep verdi.
Bi şuan evladim yok onunda istiğfar ederek insallah dualarla kardeşlerimin duasiyla kavusacağım istiğfar çek.