EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Merve Saklicennet Saklicennet için okuyoruz
Birinci okuma günü

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır
(Bu madde geçerli değil. “Bu liste” bitene kadar kimseyi çıkarmıcam sorun olmasın diye)

3- sohbet etmek yasaktır

Not: herkes en az 1 sure okumalı

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-

1- ceymi ceymi
4- Erwaaaa Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl 1 mazeretli
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem
1
8- @selcanmehmetcan 2
9- [USER=528994]@nursevdi 1
10- kalp
11- [USER=822460]@pembehayaller06 Ezgi 2
12- [USER=842122]@lionyez

13- @Burcinak reyhan Burçin eşi Emre 2
14- [USER=779076]@Mfsg 2
15- [USER=818537]@gunes0101 şeyda 1
16- [USER=797745]@bezginblog emine kızı Esra 1
17- [USER=872542]@aselatilgan merve 7
18- [USER=835630]@Gokkusagi80
kadriye
19- Saklicennet Saklicennet 2
22 @nisan06 1
23 @Yasmin42423 2
24 [USER=873122]@Erolummm semanur 4
25 [USER=630190]@glmserser seçil 1
26 [USER=685737]@Halitim

27- @Meleekk3
28- @Sevgi999 10
29- [USER=868844]@amineazra
[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Okunan 43
Allah kabul Etsin inşallah
Aldıklarınızı tamamlayınca yazdıktan sora diğer kişiye geçicez şimdi geçiniyoruz dua edelim

@Gokkusagi80 yarın veya Çarşamba günü kan testi yazıcaktın gunes0101 gunes0101 bana okunmasın dedi erwAa yokken. Günesin yazılı beyanına göre değiştirmek ister misin güneşle :mapus:güneş de kabul ederse
Tabiki ben seve seve yer degistiririm zaten sanada soylemistim ben bugun 1 tane daha okudum gokkusagina armagan ediyorum rabbim tez zamanda kucagini doldursun

Hakkinizi helal edin hayirli evlatlar nasip etsin rabbim hepinize hep dualarimda olacaksınız isimlerinizi kaydettim hep dua ederken söyleyeceğim bu gruptan cikiyorm ins tup bebek tedavisine baslicam haftaya buraya rahatlamaya geliyor insan strese degil. . Oyuzden ev is stres yetiyor biraz uzak kalmam gerektigine karar verdim surekli bebis ile ilgili syler arastiriyprm hamile kalma sansim dha da azaliyor rabbim herkesin gonlune gore versin iyi aksamlar

Kızlar 42 okundu bir tanesini gökkuşağıma yazıyım @Gokkusagi80 istersen hem Güneş’in sana okuduğunu hem de 1 fazlayı çünkü 41 makbul annem dedi geçen gün fazla olursa aktaralım
Kızlar 42 okundu bir tanesini gökkuşağıma yazıyım @Gokkusagi80 istersen hem Güneş’in sana okuduğunu hem de 1 fazlayı çünkü 41 makbul annem dedi geçen gün fazla olursa aktaralım
sayı 41 olmalı evet canım. aktarmayı bilmiyorum ama. benim niyetime okunmadı. emin değilim canım

canım erwaa daha önce yazmıştı ben dua sahibinin hiç okumaması taraftarıyım aslında bizim birbirimiz için ettiğimiz dualar daha çabukkabul oluyo ya ben öyle düşünüyorum ben okumasam. erwaanın dediği doğru bence. dua sahibi okumasın
1 tane okumaktan bişey olmaz bence herkes okusun ama dua sahibi çok okumasın die düşünüyorum tamam sen okuma kendine :KK200:

canım erwaa daha önce yazmıştı ben dua sahibinin hiç okumaması taraftarıyım aslında bizim birbirimiz için ettiğimiz dualar daha çabukkabul oluyo ya ben öyle düşünüyorum ben okumasam. erwaanın dediği doğru bence. dua sahibi okumasın
Evt canımmm aynen öyle dedim 1 tane oku sen canım yinede fazlasını okuma ama aslında aynı anda 41 kişi olsak hepimiz aynı gün 1 tane okusak ennn güzeli ama denk gelmiyo malesef okadar kişi değilizde zaten

Back