- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Allah razı olsunIki tane de ben okudum canım. Kalan 1 olsun![]()
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunIki tane de ben okudum canım. Kalan 1 olsun![]()
Allahım hepinizden razı olsun o kadar duygulanıyorum ki bu konuya her bakıp okuduğumda. Tamam 391 tane okurum hergün. Birde tövbe istiğfar dilimizden düşmesin rabbim veremeyeceği birşey Yok ona eminiz. Çok istiğfar getirene çok rızık evlat veriyormuş bunu da alışkanlık haline getireceğim.Selamun aleykum kardeşlerim ben dun giremedim nete ama bugün icin merve arkadaşımiz icin brn bi tane aldim hastanedeyiz eve gidince okur bağışlarim Rabbim tez zamanda salih evlatlar versin.ya şafi ismiyle sana ve eşine şifa versin canim.ya şafi ismini ebced degeri 391 sen onu oku esinede okut.ben ağlayarak ya Rabbi nolur nolur nolur dedigimde Rabbim hep sifa verdi yap kardeşim.bişey daha diyecegim ama buna inancin olur mu olmaz mi bilmiyorum bitkilerle ilgili yapanlar gercekten fayda görmüş ben bi önereyim zaman bulunca size burdan yazarım.şimdilik bi tane aldim eve gidince okur bağışlarım.biraz dualarim surelerim var biriken onlarida bugün halledebilirsem bir tane daha alırim.
Rabbim tez zamanda salih evlat versin cümlemize içinde banada inşallah amin
Canim ben okurdum fakat regl oldum bugun. Bir hafta mazaretliyim yani.Alınan okunan 38
Kalan 3
Evet bacim 2 taneYasmin42423 canım senin toplam 2 değil mi
Aminnnn cnm amin hep sabrediyorummm cok iyi bslenmistm doktr yolları gözüktüHicbir zaman umudunu kaybetme bu ay olmadiysa allahin izniyle obur ay olur yeter ki dua et rabbim kabul eder ol der ve olur inşallah
İçim gidiyo bende okumak isterdimmmmmOkunan alınan 40
Kalan 1
Amin canım allah razı olsun@Vayneymis canım kalan 1i de eşim için alayım. Okuduğunda haber veririm inşallah.
Okuyan okuyamayan herkesten ben razıyım rabbim de razı olsun. Gönlümüzdeki boşluğu kapatsın dualarımızı kabul ve makbul etsin peygamber efendimizin hürmetine inşallah.
Amin canım benim1 tane okudum Allah kabul etsin
Ah canım ben de dün gece abdest aldım hatta bugün temizim inşallahİçim gidiyo bende okumak isterdimmmmm![]()
Tamam canımCanim ben okurdum fakat regl oldum bugun. Bir hafta mazaretliyim yani.
Tamam canım hayırlısı olsunBen de bugün regl oldum.Allah hakkımızda hayırlısını nasıl etsin inşaAllah kızlar..1Hafta mazeretliyim yani okuyamam canım @Vayneymis