Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım arkadaşım bende çok uğraştın sanki. Mazeretsiz arkadaşlarımın bana okuyup dua etmelerini canı gönülden çooooooooookkkkkk ama çççççoooooooookkkk istiyorum. Rabbim sizlerin hürmetine bu aciz günahkar kuluna şifasını ve mucizesini gönderecek belki de ben inanıyorum.Kızlar 12 kaldı hadi canlanın mazeretsiz olup okumayanlar 1 er tane okusa yetiyor
İkinci güne geçicez sabah 3 gün olsun hadi göriyim sizi![]()
Cnm okadr cok dua ettimki sna secdeni de yaptm bagisladim sna rabbim salih.evlatlrindan versin en kisa zmnda buraya hamileyim yazarsinnnnnnSağol canım arkadaşım bende çok uğraştın sanki. Mazeretsiz arkadaşlarımın bana okuyup dua etmelerini canı gönülden çooooooooookkkkkk ama çççççoooooooookkkk istiyorum. Rabbim sizlerin hürmetine bu aciz günahkar kuluna şifasını ve mucizesini gönderecek belki de ben inanıyorum.
Çok sağol canım benim İnan’ını burada yazdıklarınızı okudukça birbirimiz için nasıl kenetlenip tanımadan dua ettiğimizi gördükçe bana ve diğer arkadaşlarıma ettiğiniz duanın daha çoğunu katlarını sizler için istiyorum. Sizler bir isteyin ben bin vereyim diyen rabbin kullarıyız din kardeşinize yaptığınız duayı melekleri aracılığıyla dua eden kulumada aynısını ver diyen rabbin kullarıyız çok şükür. Hepimiz teker teker rabbimize hayırlı kullar yetiştirelim inşallah.Cnm okadr cok dua ettimki sna secdeni de yaptm bagisladim sna rabbim salih.evlatlrindan versin en kisa zmnda buraya hamileyim yazarsinnnnnn
Allah razı olsun senden de biz de çok çok istiyoruz başarıcaz inşallahSağol canım arkadaşım bende çok uğraştın sanki. Mazeretsiz arkadaşlarımın bana okuyup dua etmelerini canı gönülden çooooooooookkkkkk ama çççççoooooooookkkk istiyorum. Rabbim sizlerin hürmetine bu aciz günahkar kuluna şifasını ve mucizesini gönderecek belki de ben inanıyorum.
Canım sana 2 yazmıştım 5 ayrı mıBen beş tane alıyorum canım @Vayneymis
Canım sana 2 yazmıştım 5 ayrı mı
Tamam canım allah razı olsunEVet canım ikiyi okudum beş ayrı