Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende üzüldüm canımm ama sonradan okuyamadığım arkadaşlar için 1 er tane okicam inşaallah@Vayneymis canım ben şimdi evime geldim kusura bakma. 1 tane okuyacağım rabbim kabul etsin. Okudukça haber veririm.Erwaaaa rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah demek ki zamanı var daha. Benim için okuyamayacağına üzüldüm açıkçası ama kısmet böyleymiş. Bana dua edersen çok sevinirim.
Takma canım hepimiz regl oluyoruz öyle düşünmeBende üzüldüm canımm ama sonradan okuyamadığım arkadaşlar için 1 er tane okicam inşaallah
Sağol canım ismim Esra bende sana edeceğim dua Rabbim tez vakitte nasip etsin İnşaAllahRabbim ol derse olur inşallah çok şükür 43 milyon spermimiz var zaten buna tutunuyorum. Varikosel üzerine doktorlar durmuyorlar 1 kez tek taraflı ameliyat olduk ama çok işe yaramadı. 2. Yi olmak istiyoruz çift taraflı bazıları evet olmalı bazıları olsa da birşey değişmez diyor. Bizde Kaan hocayı deneyelim dedik. Hacamat yaptıracağız şifasını rabbimden bekliyoruz. Bol bol tövbe istiğfar getir ben getirmeye çalışıyorum biraz araştır çok fazileti var. Rabbim sizinde şifanızı versin inşallah. İsmini söylermişim sana dua etmek istiyorum.
AminnCanim ben okudum Merve arkadasimiz icin.Allah kabul etsin insallah.
Bunu ben daha once bi kac hocaya sormustum tilavet secdesini 5 vakit namaz kilanlar yapiyormus yani illa yapilacak diye birzey yok ben 5 vakit namaz kilmiyorum ama elimdenbgeldigince icimden gelerek yapmaya calisiyorumArkadaşlar biliyorsunuzdur mutlaka ama hatırlatayım dedim tilavet secdesi var ya Aman unutmayalım yapalım
Evet hem iyi hem hızlı . Çok dillendirmeyelim maşallah nazar değmesin tamam canım@Vayneymis canim ben 1 adet okudum rabbim hayirli evlatlar nasip etsin birde E ervaaaa arkadasim gelene kadar beni es gec ben onun okumasini cok istiyorum o gelince bana sira gelsin olurmu