• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Reyhan Burçin (eşi emre) için okuyoruz B Burcinak
Birinci okuma günü
Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (bu liste bitince liste her gün 1 kişiye 41 Meryem suresi okunacak)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

Not: herkes en az 1 sure okumalı

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-

1- ceymi ceymi
4- Erwaaaa Erwaaaa
6 @Vayneymis ışıl mazeretli
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem 1
8- [USER=719027]@selcanmehmetcan 1
9- [USER=528994]@nursevdi

10- kalp
11- @pembehayaller06 Ezgi
12- [USER=842122]@lionyez

13- B Burcinak
15- @gunes0101 (1)
16- [USER=797745]@bezginblog emine kızı Esra
17- [USER=872542]@aselatilgan merve
18- [USER=835630]@Gokkusagi80
kadriye 9
19- Saklicennet Saklicennet
20 @Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail 2
21 [USER=708113]@Yariiimm 1
22 [USER=450837]@nisan06 1
23 [USER=872573]@Yasmin42423 1
24 [USER=873122]@Erolummm semanur 5
25 [USER=630190]@glmserser seçil
26 [USER=685737]@Halitim

27- @Meleekk3
28- @Sevgi999 6
29- [USER=868844]@amineazra
[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Hayır olsun canım Benim ben çok inanıyorum bu topiğe . Bi kişi hamile oldu girer girmez . @lionyez de regl daha çabuk olmuş sağlık açısından iyi. @R4bi4 a nın da kisti kayboldu bunlar hemen olan şeyler düşün :))
Canım bana da dualarınızda yer verirmisiniz? 2016 ağustos yazında başladık bebiş çalışmalarına kasım gibi varikoseli öğrendik şüpheleniyorduk apartopar ameliyat olduk 6 ay hiçbirşey yapmadan bekledik sonra test verdik ve ameliyatın başarılı olmadığını öğrendik. Halan varikosel var görünüyor bazı hekimler tekrar ameliyat olmalı diyorlar bazıları olsada işe yaramaz diyorlar ne yapacağımızı bilmiyoruz hiç aşama kaydedemiyoruz. Tedavi aşamasındayız Nisa’n başında Kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz. Değerlerimiz de %93 haraketsiz sperm ve 0 morfoloji var. Beni de aklınızdan geçirip böyle bir din kardeşim de vardı Derseniz çooookkk mutlu olurum.

Canım bana da dualarınızda yer verirmisiniz? 2016 ağustos yazında başladık bebiş çalışmalarına kasım gibi varikoseli öğrendik şüpheleniyorduk apartopar ameliyat olduk 6 ay hiçbirşey yapmadan bekledik sonra test verdik ve ameliyatın başarılı olmadığını öğrendik. Halan varikosel var görünüyor bazı hekimler tekrar ameliyat olmalı diyorlar bazıları olsada işe yaramaz diyorlar ne yapacağımızı bilmiyoruz hiç aşama kaydedemiyoruz. Tedavi aşamasındayız Nisa’n başında Kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz. Değerlerimiz de %93 haraketsiz sperm ve 0 morfoloji var. Beni de aklınızdan geçirip böyle bir din kardeşim de vardı Derseniz çooookkk mutlu olurum.

Rabbim şifasını versin inşallah isteyen bütün kullarıyla beraber bizede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım kimseyi o mutluluktan o cennet kokusundan anne babalık mertebesinden mahrum etmesin inşallah kardeşim umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşur bebişinizi kucağınıza alırsınız

Hic üzülme rabbim buyuk benim akrabamdada ayni sorun vardi 5 tup denemesinde ikiz oğulları var simdi 4 yasindalar hic umudunu kaybetme rabbim tez zamanda kucaginiza salih evlatlar versin...

Allah tez zamanda şif versin canım benim tedaviniz olumlu sonuçlansın

Canım sen hiç moralini bozma sen elinden geleni yao ameliyatmı diyolar ol ve gerisini Rabbime bırak ona inanmaktan hiç vazgeçme o herşeyin en iyisini en hayırlısını bilir sana ve eşine de tez zamanda hayırlı salih evlatlar nasib etsin inşaallah unutma inanmaktan ve istemekten hiç bi zaman vazgeçmek yok doktorlar ne derse desin bunlar sizi yıldırmasınnn

Canım sen hiç moralini bozma sen elinden geleni yao ameliyatmı diyolar ol ve gerisini Rabbime bırak ona inanmaktan hiç vazgeçme o herşeyin en iyisini en hayırlısını bilir sana ve eşine de tez zamanda hayırlı salih evlatlar nasib etsin inşaallah unutma inanmaktan ve istemekten hiç bi zaman vazgeçmek yok doktorlar ne derse desin bunlar sizi yıldırmasınnn
Evet benim bi tanıdığım regl olmadığı halde hamile olmuş herşey olur zaten Meryem suresini de bu yüzden okuyoruz

@Vayneymis Ben yarın için sıradaki arkadaşa iki tane alıyorum daha fazla okuyabilirsem haber veririm ben yarında çalışıyorum çünkü bu arada Erwaaaa Erwaaaa sana çook teşekkür ederim mens dönemimde meryem surem ara verilmeden devam etti Rabbim razı olsun tez zamanda iyi haberler bekliyoruz senden inşallah

Saklicennet Saklicennet kaçıncı sırada canım yakınmı bian önce okusak çok iyi olur aslında onada dualarımızın ne zaman kabul olunacağı bilinmez :dua:
:dua::dua:
Allah razı olsun senden. Kalbi temiz kardeşim. Benim için sıra önemli değil bütün arkadaşlarım bir umutla bekliyor. Soran gelince okuruz inşallah. Gün içinde namazlarınızın peşinde bana çok yer ayırmasanız bile kalbinizden saniyelik geçirseniz bana yeter. Ben olacağına inanıyorum uğraşlarım bu yüzden. Doktorlar bize net birşey diyemiyor bu yüzden tedavimiz çok aksıyor. Elimizden geldiğince bütün doktorları deniyoruz. Çok şükür ki azda olsa haraketli hücremiz var allah kötüsünden korusun. Sizlerde benim dualarımdasınız inanın.:KK200:

Back