- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Canım ya hızınıza yetişemiyorum 1 saniye :))@Mucizeolsake için yaz bana 5 canım :) yeni okuma için yazdım başlarsak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya hızınıza yetişemiyorum 1 saniye :))@Mucizeolsake için yaz bana 5 canım :) yeni okuma için yazdım başlarsak
Amin canım biz de çok mutluyuz henüz bitmedi gece bitecek o zaman daha çok dua edelim
O kadar mutluyumki anlatamam . Böyle birbirimiz için seferber olmamız ne kadar güzel allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız
Senden de Allah razı olsunAllah razi olsun canim . Madem banada okunuyor. Liste bitine kadar bende okuyayim canim.
yarın okumaya başlıycam canım. listeyi yayınlarsan@Gokkusagi80 canım daha bitmedi paylaşım yaptık bir arkadaş gece okucak büyük ihtimal erwaa da gece okur az kaldı ben uyumucam tamamlanana kadar başınızda nöbet tutçam![]()
Olmazyarın okumaya başlıycam canım. listeyi yayınlarsan
Tamam canim bugunku arkadasa okuyamadim basimin agrisi anca gecti. Hakkini helal etsin.Senden de Allah razı olsun
Topikte huzursuz oluyorsun die çıktın anlıyorum seni . İstersen geri dön . Yerin hâlâ aynı duruyor ya da 1-2 gün sora dön çünkü banlanan arkadaşın dönüşü nasıl olur bilmiyorum . Başka sorun yok gördüğün gibi :)
Geçmiş olsun Sorun yokTamam canim bugunku arkadasa okuyamadim basimin agrisi anca gecti. Hakkini helal etsin.
İnşaallah cnmm çok umudum yok açıkcası ama yinede Allah’tan ümit kesilmez insan evladıyız sonuçta istemekten beklemekten vazgeçmiyoruzAllah kabul etsin canım sağol
Hayırlısı ise inşallah hamile olursunçok merak ediyorum
Regl olmaz hamile olursan çok sevinirim ama olmazsan da üzülmemeye çalış çünkü Allah yardım edicek inşallah kalpten inanıyorum
Canım yatın biticektir umarım bugün hiç bakamadım benimkiler bitmedi yarısını yarın okicam inşaallah cüzler birikmiş acil okunması gerekiyodu bi sıkıntı olmaz dimii ???Listeyi yarılıyoruz şükür :))
Acele etmesin canım ben dua sahibinin hiç okumaması taraftarıyım aslında bizim birbirimiz için ettiğimiz dualar daha çabuk kabul oluyo ya ben öyle düşünüyorum sizi bilemem ama okumasada bence bi sıkıntı yok yani@Burcinak canım bugün 1 tane oku bence yoksa bitebilir sana kalmadan :)) dua sahibi sen olduğun için acele et![]()
Evet :)Acele etmesin canım ben dua sahibinin hiç okumaması taraftarıyım aslında bizim birbirimiz için ettiğimiz dualar daha çabuk kabul oluyo ya ben öyle düşünüyorum sizi bilemem ama okumasada bence bi sıkıntı yok yani![]()
Olur olur sorun yok yarın geçeriz .Canım yatın biticektir umarım bugün hiç bakamadım benimkiler bitmedi yarısını yarın okicam inşaallah cüzler birikmiş acil okunması gerekiyodu bi sıkıntı olmaz dimii ???
Tmm cnmm sabah okurum ben onları yaa yarın 10 da geçeriz yeni arkadaşa hayırlısıyla bekletmem kimseyi :)Olur olur sorun yok yarın geçeriz .![]()
Amin canım allah razı olsunCanım ben 5 tane almıştım okudum şimdi Allah kabul eylesin InşAllah![]()
Canım yaaTmm cnmm sabah okurum ben onları yaa yarın 10 da geçeriz yeni arkadaşa hayırlısıyla bekletmem kimseyi :)
Yok canım olsun okumam gerekirdi hepsini ama cüzlerin son günüydü unutmuşum onları ben başkasına okudum çünkü acele ettim ondan bitiremedim sabah namazında okurum sıkıntı yokCanım yaasen aldım diyince genelde okuyosun ya çabuk ben de ondan diğer arkadaş meselesini açtım :) yoksa acele ettirmiyorum öyle anlama şakın
sayı tamamlanınca öyle dedim :))