Aminnn canımm çok sağol allah razı olsunn :)Aminnnnn canım inşaallah ben duamıda yaptım rabbim kabul etsin tez zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız inşaallah bu ve diğer tüm arkadaşlarımızınnn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn canımm çok sağol allah razı olsunn :)Aminnnnn canım inşaallah ben duamıda yaptım rabbim kabul etsin tez zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız inşaallah bu ve diğer tüm arkadaşlarımızınnn :)
Evet belki de Allah duasız hamile olmamızı istemediTamamdır canım bu topikte olduğum için çok şanslıyım kalbi temiz iyi niyetli bir sürü insan benim için dua edicek hemde hiç tanımadan bulunmaz nimet Rabbime şükürler olsun Allahım öyle kudretliki herşeyin bi sebebi var inanın çünkü Rabbim “Vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi “ yeterki canı gönülden istemeyi bilelim...
Amin Allah kabul etsinMerve icin bi tane okudum allah kabul etsin tez zamnda sevindirsin inşallah
Canım 2 tane Bana yazArmısınMerve @Mfsg için okuyoruz
Birinci okuma günü
Kurallar!!!!
1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır
(Bu madde geçerli değil. “Bu liste” bitene kadar kimseyi çıkarmıcam sorun olmasın diye)
3- sohbet etmek yasaktır
Not: herkes en az 1 sure okumalı
NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır
——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-
1-ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl mazeretli
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem
8- @selcanmehmetcan
9- @nursevdi
10- kalp
11- P pembehayaller06
13- B Burcinak
15- @gunes0101 şeyda
16- [USER=797745]@bezginblog emine kızı Esra 1
17- [USER=872542]@aselatilgan merve 2
18- [USER=835630]@Gokkusagi80 kadriye
19- @Mfsg merve
20 [USER=873694]@Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail
21 [USER=708113]@Yariiimm
22 @nisan06
23Yasmin42423
27- @Meleekk3
28- @Sevgi999
29- @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
TabiCanım 2 tane Bana yazArmısın
Tamam canım allah kabul etsin hoşgeldin birdaha ikili konuşmalara girme banlanmaBir tane de ben alıyorum canım
Hayirli evlatlar nasip etsin cnm burda kvga ettik sunu dedi diye nitelendirmiyorm insanlari kendi adima konusuyum hayirli haberlerini aliriz insallhhhYani evet ben okunmasına çok sevindim çünkü araya ara girmeden tek kişinin okuması zor oluyor . Rabbim kabul etsin inşallah.