@Vayneymis ben okudum Reyhan arkadasimiz icin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım benim olur :) ben bu gece nöbetteyim okuduğunda yazarsın ben de kızlara söylerim Allah kabul etsin şimdidenCanım bende 5 alıyorum ama şimdi değil 12 den sonra okuycam olur mu
Allah kabul etsin canım tamam@Vayneymis ben okudum Reyhan arkadasimiz icin.
:)))) Allah kabul etsinOkudum bile canım :)
Canim sira bana geldiginde şeyda diye okuturmusun ismimleAlınan okunan 34
Kalan 7
Tamam canım @Mucizeolsakeske ye de okutucaz çünkü hamilelere d e okunuyor doğumu kolaylaştırıyor gelişimine de fayda sağlarCanim sira bana geldiginde şeyda diye okuturmusun ismimle
Tmm canim sira geldiginde dedim)Tamam canım @Mucizeolsakeske ye de okutucaz çünkü hamilelere d e okunuyor doğumu kolaylaştırıyor gelişimine de fayda sağlar
Allah razi olsun canim . Madem banada okunuyor. Liste bitine kadar bende okuyayim canim.Tamam canım @Mucizeolsakeske ye de okutucaz çünkü hamilelere d e okunuyor doğumu kolaylaştırıyor gelişimine de fayda sağlar
Tmm canim sira geldiginde dedim)
Alamassın çünkü 1 tane kaldı kapış kapış gitti yaa 1 kaldı iyi misin :)))5 tane aldım
O kadar mutluyumki anlatamam . Böyle birbirimiz için seferber olmamız ne kadar güzel allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınızDedim ya okunan alınan 40
Kalan 1
@Mucizeolsake için yaz bana 5 canım :) yeni okuma için yazdım başlarsakAlamassın çünkü 1 tane kaldı kapış kapış gitti yaa 1 kaldı iyi misin :)))
Allah en yakinda rahmine salih bi evlat salar inşallah Rabbim yüzünü güldursün.
O kadar mutluyumki anlatamam . Böyle birbirimiz için seferber olmamız ne kadar güzel allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız