@Vayneymis 6 tanede ben alim canımOkunan alınan 14
Kalan 27
Işılcim ben 2 tane okudum.aksam baska arkadaslar var onlarada yetiştirmem gerek onlarida çikartayim yetişmezse gece yarisi yine alirim.pazara gidip geldim alamadim pek bisey yemek yapmam gerek o yüzden üzerimde kalmasin die yazip ćikayim istedim.dedigim gibi vakit bulursam gece okurum bulamazsam sabah erkenden.bu arada belki görmemişsindir yarin komsumuzun mevludleri var yardima gidecegiz ailecek gec gelebilirim bilgin olsunCanım sağol sen toplam kaç oldun ?
Hala olmadım ama olcakmış gibi hissediyorummmm
@Vayneymis okudum elhamdulillah@Vayneymis 6 tanede ben alim canım
Allah kabul etsin canım sağolHala olmadım ama olcakmış gibi hissediyorummmmbu arada cüzlerim vardı acil okumam gereken onları okudum şimdi sizleyim bana 10 yaz canımm regl olursam kalanı yazarım
Çok şükür Allah razı olsun@Vayneymis okudum elhamdulillah
Tamam canım 2 yeter sıkma kendini zaten bitiyo Allah kabul EtsinIşılcim ben 2 tane okudum.aksam baska arkadaslar var onlarada yetiştirmem gerek onlarida çikartayim yetişmezse gece yarisi yine alirim.pazara gidip geldim alamadim pek bisey yemek yapmam gerek o yüzden üzerimde kalmasin die yazip ćikayim istedim.dedigim gibi vakit bulursam gece okurum bulamazsam sabah erkenden.bu arada belki görmemişsindir yarin komsumuzun mevludleri var yardima gidecegiz ailecek gec gelebilirim bilgin olsun
Allah kabul etsin sağol@Vayneymis ben Burçin için 1 tane alıyorum şimdilik. okundu say cnm inşallah.
İyki de sen yokken de olsa okumuşuz :) bi arkadaş sesi çıkmıyo boşver demişti :) ortalık kızşmasın aman :) olumsuzluk da olsa sıra sıradır iyki de okuduk Allah hepimizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?