- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
Benim tel hızli yazinca hafizadaki ismi yazmıs ben düzeltemedim simdi ekran kendine geldi hem deli hem asik kardesimizin adı o kardesimizden Rabbim razi olsun bize tek tek okumus sureyi simdi ben onu veren allaha kurban olmayayim da kime olayim.hakkini helal etsin.Melekcim cumlemizden Rabbim razi olsun.kimse kimseyi kirsin istemiyorum yavaş okuyan azmediyo Rabbim onun duasini daha cok seviyo o yuzden bizim sevinmemiz gerek bi arkadaşımiz var hayalalemiveben ismini bilmiyom ama o kardesimiz bize okumus mesela tek tek belki Rabbim onun duasi hurmetine bize evlat verecek Rabbim ondan ve cumle okuyanlardan razı olsun.tez zamanda herkese salih evlat versin inşallah. Hizlı okuyup diger kisiyede geciliyorsada burda kimsede suc aranmaz çünkü onuda Rabbim istiyor dua yerini bulsun diye.dolayisıyla birbirimizi kirmakla kaliyoruz.istedimki kimse kimseyi kirmasin sonucta kardesiz hangimiz evimizde ablasinı abisini bilerek kirsin.kardesin ayagı taşa deyse içi ysnan biz olmayiz mi eee burdakilerde kardes dolayısıyla Sadece yanliş anlamalardan stresten dolayi üzduk birbirimizi.ben ozür dilesem acaba bu kardeslerimiz birbirleriyle konuşabilir mi helalik alabilirler mi.ben kendim de dahil herkese soyluyorum gelin hepberaber kardesliğimiz devam ettirelim
Canim kardesim hakkini helal et hem delihemaşik adini inan bilmiyom Allah sendrn razi olsun