• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

ma
Arkadaşlar rabbim bizi birnevi kader ortağı yapmış hepimiz bebek hasreti çekiyoruz.Neler hissettiģimizi neler yaşadığımızı bir biz anlarız biz biliriz.Çocuğu olan anlayamaz yada benim çevremden örnek veriyim.çoğu empati kurmuyo ,yani çocuk özlemi çeken anlar nasıl bir hasret olduğunu.o yüzden ben size katıldım sizde kendimi gördüģüm için yakın hissettim.Birbirimize dua edersek rabbim belki de kabul eder dedim.o yüzden yavaş okuyan ya da çalışan işleri güçleri olanlar olur diye çok almak yardımcı olmak, kimse sıkılmadan kolayca sıranın akıp gitmesini sağlamak maksat bu yani yine birbirimizin iyiliği için.yoksa az okuyanda kalpten gönlünden gelerek okuyo çok okuyanda kalpten okuyo önemli olanda bu zaten.Evet belki tatlı bir yarış ortamı olmuş olabilir ama bu güzel birşey hayırda yarışmak kötü birşey değil ki.Fakat yine de 41 i kısa sürede tamamlanmasından rahatsiz olan varsa biz az alalım ki herkes dilediğince okuyabilsin.Birde size rüyamdan bahsetmek istiyorum geçen gece rüyamda sizleri gördüm tanımıyorum sizleri evet ama sizmişsiniz bu topikde olanlar yani herkesin karnı burnunda hamileydi uyandım ve rabbim dedim ne olur nasip et.:)Birde son olarak ricam polemiģe tartışmaya girmeyelim burası çok önemli bir yer belki manevi açıdan da önemli bir yer bunu bilip idrak edersek anlayışlı olup birbirimizi idare edebiliriz ve güzel haberlerle burdan ayrılırız inşallah (okuyandan Allah razı olsun hakkınızı helal edin)
maşa
Arkadaslar dün bana okundu bitti Bu bir işaret olmalı ki olmam gereken den 7 gün önce Regl oldum. mazeretliyim su an okunacak arkada okuyamiyorhm. edilen dualar kabul oldu . Bir an önce aşilamaya başlamak istiyordum. Pazartesi günü Allah nasip ederse başlıyorum. Dualarınız kabul olsun inşallah.
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.

2 tane okudum burvin ve esi icin Rabbim tez zamanda salih evlatlar versin kucagina almayi nasip etsin.benim telde sorun var.yarin d var komsumuzun butun gun onlara yardima gidecegiz.eger sure de eksik olursa m nasip olursa bi tane daha alirim hayirda kalin inşallah
Canım sağol sen toplam kaç oldun ?

Arkadaşlar rabbim bizi birnevi kader ortağı yapmış hepimiz bebek hasreti çekiyoruz.Neler hissettiģimizi neler yaşadığımızı bir biz anlarız biz biliriz.Çocuğu olan anlayamaz yada benim çevremden örnek veriyim.çoğu empati kurmuyo ,yani çocuk özlemi çeken anlar nasıl bir hasret olduğunu.o yüzden ben size katıldım sizde kendimi gördüģüm için yakın hissettim.Birbirimize dua edersek rabbim belki de kabul eder dedim.o yüzden yavaş okuyan ya da çalışan işleri güçleri olanlar olur diye çok almak yardımcı olmak, kimse sıkılmadan kolayca sıranın akıp gitmesini sağlamak maksat bu yani yine birbirimizin iyiliği için.yoksa az okuyanda kalpten gönlünden gelerek okuyo çok okuyanda kalpten okuyo önemli olanda bu zaten.Evet belki tatlı bir yarış ortamı olmuş olabilir ama bu güzel birşey hayırda yarışmak kötü birşey değil ki.Fakat yine de 41 i kısa sürede tamamlanmasından rahatsiz olan varsa biz az alalım ki herkes dilediğince okuyabilsin.Birde size rüyamdan bahsetmek istiyorum geçen gece rüyamda sizleri gördüm tanımıyorum sizleri evet ama sizmişsiniz bu topikde olanlar yani herkesin karnı burnunda hamileydi uyandım ve rabbim dedim ne olur nasip et.:)Birde son olarak ricam polemiģe tartışmaya girmeyelim burası çok önemli bir yer belki manevi açıdan da önemli bir yer bunu bilip idrak edersek anlayışlı olup birbirimizi idare edebiliriz ve güzel haberlerle burdan ayrılırız inşallah (okuyandan Allah razı olsun hakkınızı helal edin)
Hayır olsun canım Benim ben çok inanıyorum bu topiğe . Bi kişi hamile oldu girer girmez . L lionyez de regl daha çabuk olmuş sağlık açısından iyi. R4bi4 R4bi4 a nın da kisti kayboldu bunlar hemen olan şeyler düşün :))

Reyhan Burçin (eşi emre) için okuyoruz B Burcinak
Birinci okuma günü
Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (bu liste bitince liste her gün 1 kişiye 41 Meryem suresi okunacak)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

Not: herkes en az 1 sure okumalı

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-

1- ceymi ceymi
3- @Rad-8
4- Erwaaaa Erwaaaa
5- R4bi4 R4bi4
6 @Vayneymis ışıl
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem 1
8- [USER=719027]@selcanmehmetcan 1
9- [USER=528994]@nursevdi

10- kalp
11- @pembehayaller06 Ezgi
12- [USER=842122]@lionyez

13- B Burcinak
15- @gunes0101
16- @bezginblog emine kızı Esra
17- [USER=872542]@aselatilgan merve
18- [USER=835630]@Gokkusagi80
kadriye 7
19- @Mfsg
20 @Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail
21 [USER=708113]@Yariiimm

22 @nisan06 1
23 [USER=872573]@Yasmin42423 1
24 [USER=873122]@Erolummm semanur
25 [USER=630190]@glmserser seçil
26 [USER=685737]@Halitim

27- @Meleekk3
28- Pes etme Pes etme
29- @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Arkadaslar dün bana okundu bitti Bu bir işaret olmalı ki olmam gereken den 7 gün önce Regl oldum. mazeretliyim su an okunacak arkada okuyamiyorhm. edilen dualar kabul oldu . Bir an önce aşilamaya başlamak istiyordum. Pazartesi günü Allah nasip ederse başlıyorum. Dualarınız kabul olsun inşallah.
Çok sevindim gördün mü bak dünyalara değişilmeyen bi haber almışsın gözlerim doldu
Ben diyorum Meryem suresi acaip önemli bu bir tesadüf değil hz İbrahim’i de okuyorum bi yandan onu da oku öbür topikte bunu da .Meryem suresini.

Hayır olsun canım Benim ben çok inanıyorum bu topiğe . Bi kişi hamile oldu girer girmez . L lionyez de regl daha çabuk olmuş sağlık açısından iyi. R4bi4 R4bi4 a nın da kisti kayboldu bunlar hemen olan şeyler düşün :))
Cok sükür canımm :)) insallah boyle hep guzel gelismeler olur .

Birinci okuma günü
Kurallar!!!!

Kendimize dahi niyet asla yok (bu liste bitince liste her gün 1 kişiye 41 Meryem suresi okunacak)

3- sohbet etmek yasaktır

1- ceymi ceymi
4- Erwaaaa Erwaaaa
5- R4bi4 R4bi4
6 @Vayneymis ışıl

10- kalp

13- B Burcinak
15- @gunes0101
kadriye 7
19- @Mfsg
20 @Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail

22 @nisan06 1
26 [USER=685737]@Halitim

27- @Meleekk3
28- Pes etme Pes etme
29- @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Birinci okuma günü
Kurallar!!!!

3- sohbet etmek yasaktır

1- ceymi ceymi
4- Erwaaaa Erwaaaa
5- R4bi4 R4bi4
6 @Vayneymis ışıl

10- kalp

13- B Burcinak
15- @gunes0101
kadriye 7
19- @Mfsg
20 @Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail 2

22 @nisan06 1
26 [USER=685737]@Halitim

27- @Meleekk3
28- Pes etme Pes etme
29- @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Back