- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
ma
maşaArkadaşlar rabbim bizi birnevi kader ortağı yapmış hepimiz bebek hasreti çekiyoruz.Neler hissettiģimizi neler yaşadığımızı bir biz anlarız biz biliriz.Çocuğu olan anlayamaz yada benim çevremden örnek veriyim.çoğu empati kurmuyo ,yani çocuk özlemi çeken anlar nasıl bir hasret olduğunu.o yüzden ben size katıldım sizde kendimi gördüģüm için yakın hissettim.Birbirimize dua edersek rabbim belki de kabul eder dedim.o yüzden yavaş okuyan ya da çalışan işleri güçleri olanlar olur diye çok almak yardımcı olmak, kimse sıkılmadan kolayca sıranın akıp gitmesini sağlamak maksat bu yani yine birbirimizin iyiliği için.yoksa az okuyanda kalpten gönlünden gelerek okuyo çok okuyanda kalpten okuyo önemli olanda bu zaten.Evet belki tatlı bir yarış ortamı olmuş olabilir ama bu güzel birşey hayırda yarışmak kötü birşey değil ki.Fakat yine de 41 i kısa sürede tamamlanmasından rahatsiz olan varsa biz az alalım ki herkes dilediğince okuyabilsin.Birde size rüyamdan bahsetmek istiyorum geçen gece rüyamda sizleri gördüm tanımıyorum sizleri evet ama sizmişsiniz bu topikde olanlar yani herkesin karnı burnunda hamileydi uyandım ve rabbim dedim ne olur nasip et.:)Birde son olarak ricam polemiģe tartışmaya girmeyelim burası çok önemli bir yer belki manevi açıdan da önemli bir yer bunu bilip idrak edersek anlayışlı olup birbirimizi idare edebiliriz ve güzel haberlerle burdan ayrılırız inşallah (okuyandan Allah razı olsun hakkınızı helal edin)
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.Arkadaslar dün bana okundu bitti Bu bir işaret olmalı ki olmam gereken den 7 gün önce Regl oldum. mazeretliyim su an okunacak arkada okuyamiyorhm. edilen dualar kabul oldu . Bir an önce aşilamaya başlamak istiyordum. Pazartesi günü Allah nasip ederse başlıyorum. Dualarınız kabul olsun inşallah.