EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Tamam canım benim allah razınolsun ben de her gün şükrediyorum onlara :)

Selamün aleyküm arkadaslar topikten cikmamin kimseyi haksızlık yapmakla suclamakla alakası yok bunu tekrar belirtmek istiyorum. Gönül isterdi devam ediyim ama gerginlik beni çok olumsuz etkiliyor çok hassas bir dönemden geçiyorum bu yüzden hepinizin affına sığınıyorum

Ozellikle @Vayneymis bana kirilmadigini umut ediyorum.

Çıkarken gusül aldıktan sonra listede kalan arkadaşlara birer adet okuyacağımı belirtmiştim. Daha sonra çıktım ama @selcanmehmetcan kardeşime de okuyamamıştım adetli olduğum için. O yüzden bu arkadaşımızdan itibaren başlayıp listeye yeni başlayanlar da dahil herkese 1 adet Meryem suresi okudum dün.
Yani ;
@selcanmehmetcan
nursevdi
P pembehayaller06 Ezgi
L lionyez
B Burcinak reyhan Burçin eşi Emre
@Mucizeolsakeske
gunes0101 [/USER]
bezginblog emine kızı Esra
A aselatilgan merve
@Gokkusagi80 kadriye
@Mfsg
Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail
Yariiimm
N nisan06
Yasmin42423
Erolummm semanur
@glmserser seçil
@Halitim
M Meleekk3
Pes etme .
amineazra için..
Rabbim kabul etsin hayirlii evlatla nimetlendirsin hepimizi ve tüm evlat hasreti çeken kullarını.

Allah'a emanet olun hayırlı günler dilerim hepinize. Hepiniz din kardesimsiniz ve hepinizi Allah için seviyorum yardıma ihtiyacınız olduğunda çekinmeden yardım isteyebilirsiniz, unutmayın

@Vayneymis Canim sira bana gelmis ama ben Elhamdulillah hamileyim bana okunmasin zaman kaybi yapmayin. Diger bir arkadas icin baslansin simdiden Allah yardimciniz olsun.
rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. cok hosuma gitti birileri hamile olsun birileri mutlu olsun istiyorum tabi kendimde ayni sekilde .rabbim evladini sana hayırlı bir evlat eylesin...

Reyhan Burçin (eşi emre) için okuyoruz B Burcinak

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (bu liste bitince liste her gün 1 kişiye 41 Meryem suresi okunacak)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

Not: herkes en az 1 sure okumalı

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-

1- ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem

8- @selcanmehmetcan
9- nursevdi
10- kalp
11- P pembehayaller06
13- B Burcinak
15- gunes0101
16- bezginblog kadriye 5
19- @Mfsg
20 Gullbahcemm
22 N nisan06
23 Yasmin42423
24 Erolummm
27- M Meleekk3
28- Pes etme
29- amineazra [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Vallahi şimdi okudum ve içimden dedim ki gerçekten tam anlayan birisi cıktı. Allah razı olsun sizden. Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi.

Kurallar!!!!

Kendimize dahi niyet asla yok (bu liste bitince liste her gün 1 kişiye 41 Meryem suresi okunacak)

3- sohbet etmek yasaktır

1- ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl

8- @selcanmehmetcan
9- nursevdi
10- kalp
11- P pembehayaller06
13- B Burcinak
15- gunes0101
16- bezginblog kadriye 5
19- @Mfsg
20 Gullbahcemm
22 N nisan06
27- M Meleekk3
28- Pes etme
29- amineazra [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Allah razı olsun

Kurallar!!!!

3- sohbet etmek yasaktır

1- ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl

8- @selcanmehmetcan 1
9- [USER=528994]@nursevdi

10- kalp
11- P pembehayaller06
13- B Burcinak
15- gunes0101
16- bezginblog kadriye 5
19- @Mfsg
20 Gullbahcemm
22 N nisan06
27- M Meleekk3
28- Pes etme
29- amineazra [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Birinci okuma günü
Kurallar!!!!

3- sohbet etmek yasaktır

1- ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl

8- @selcanmehmetcan 1
9- [USER=528994]@nursevdi

10- kalp
11- P pembehayaller06
13- B Burcinak
15- gunes0101
16- bezginblog kadriye 5
19- @Mfsg
20 Gullbahcemm
22 N nisan06
27- M Meleekk3
28- Pes etme
29- amineazra [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Beni anladığım için teşekkür ederim arkadaşım. Aynen söylediğin gibi eğer listeden çıkartılma olmasa idi zaten hızlı gitmesine ses etmezdik. Listede kalıp okumak istemek suç oldu dalga konusu oldu. Yetistiremeyince aktif değilsiniz listeden çıkartırım yok biz okuyacaz biraz bekleyin deyince de suç. Allah'a havale ettim

canım 2 tane daha aldım.Rabbim kabul etsin

O unlemleri falan kaldır bence senin bana o şekilde yazmaya hakkın da haddin de yok topigi ve konu sahibini begenmiyorsaniz çıkın çıkın gidin

Hiç yakışıyormu çıkın gidin demek. Allah aşkına hayır işlemek için girdigimiz bir yer burası. Ne kadar da sinirleniyor olsak birisine çıkın gidin demek sizce hoş mu ki hadi beni boşverin de cevap yazdığınız arkadaş tmm ben uyum sağlıyorum hızlı gitmesine bir şey demiyorum yazmış üstelik ve siz çıkın gidin diyorsunuz. Çok afedersiniz ama çıkın gidin derken burda hızlıca okuyan çok arkadaşımız var size ihtiyacımız yok mu demek istediniz. Şunu bilin ki kimin duasının kabul olacağını ancak Allah bilir. Hayır işi yaparken bir yandan da kalp kırdığınizda yapacağınız dualar kabul olacak mı. Evet evlat için hepimiz yanıp tutuşuyoruz ama bunu isterken gönül yıkmamak olmalıydı. Yazdığınız cümleleri bir düşünün isterseniz.

@Vayneymis Canim sira bana gelmis ama ben Elhamdulillah hamileyim bana okunmasin zaman kaybi yapmayin. Diger bir arkadas icin baslansin simdiden Allah yardimciniz olsun.
Elifcim cok sukur Rabbim kucağina almayi nasip etsin inşallah teyze olduğumuz müjdesini verdigin icin allah gönlune göre versin.Rabbimde seni sevindirsin

Vallahi şimdi okudum ve içimden dedim ki gerçekten tam anlayan birisi cıktı. Allah razı olsun sizden. Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi.
Melekcim cumlemizden Rabbim razi olsun.kimse kimseyi kirsin istemiyorum yavaş okuyan azmediyo Rabbim onun duasini daha cok seviyo o yuzden bizim sevinmemiz gerek bi arkadaşımiz var hayalalemiveben ismini bilmiyom ama o kardesimiz bize okumus mesela tek tek belki Rabbim onun duasi hurmetine bize evlat verecek Rabbim ondan ve cumle okuyanlardan razı olsun.tez zamanda herkese salih evlat versin inşallah. Hizlı okuyup diger kisiyede geciliyorsada burda kimsede suc aranmaz çünkü onuda Rabbim istiyor dua yerini bulsun diye.dolayisıyla birbirimizi kirmakla kaliyoruz.istedimki kimse kimseyi kirmasin sonucta kardesiz hangimiz evimizde ablasinı abisini bilerek kirsin.kardesin ayagı taşa deyse içi ysnan biz olmayiz mi eee burdakilerde kardes dolayısıyla Sadece yanliş anlamalardan stresten dolayi üzduk birbirimizi.ben ozür dilesem acaba bu kardeslerimiz birbirleriyle konuşabilir mi helalik alabilirler mi.ben kendim de dahil herkese soyluyorum gelin hepberaber kardesliğimiz devam ettirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…