Tamam canım benim allah razınolsun ben de her gün şükrediyorum onlara :)canım bana 5 tane yaz.klavye başında ona buna laf yetiştiriceğime kuran okuyup dua edicem arkadaşa. bu topiği en zor anımda gördüm. her gün 1 kişiye okuma oluyor.Allah razı olsun senden. rabbim emeklerinin karşılığını versin. hafızlarımızda bizim için bu listede büyük lütuf. şükür rabbime.
Tamam canımEksik bir sayi olursa bana ozelden ulasirsiniz canim gercekten hic giresim gelmiyor artik. icimden gelmeyen birseyi de yapmak istemiyorum. Bilirsin ameller niyetlere goredir. O yuzden siz beni mazur gorun . Isteyen olursa ozelden yazsin ben okuyayim Allah in izniyle.
rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. cok hosuma gitti birileri hamile olsun birileri mutlu olsun istiyorum tabi kendimde ayni sekilde .rabbim evladini sana hayırlı bir evlat eylesin...@Vayneymis Canim sira bana gelmis ama ben Elhamdulillah hamileyim bana okunmasin zaman kaybi yapmayin. Diger bir arkadas icin baslansin simdiden Allah yardimciniz olsun.
canım sende bebeğinde Allah a emanet olun.gönlü geniş iyi yüreklisin@Vayneymis Canim sira bana gelmis ama ben Elhamdulillah hamileyim bana okunmasin zaman kaybi yapmayin. Diger bir arkadas icin baslansin simdiden Allah yardimciniz olsun.
Arkadaslar bugün cuma ve müminlerin bayramı dolayısıylada kavga bizlere yakismaz ve kaldi ki herkes birbirini yanlıs anlayip duruyor.
Kimse kimseyi kırmasin lütfen.o hizli okudu bu yavas denilmesin.kimse kimseyede çikin falan denilmesin.herkes birbirinin biyolojik olmasada din kardeşi ne die birbirinizi kırıyorsunuz Allah üzüluyor kulum kulunu kırdığı üzdüğü icin o yüzden tartışma olmasın.
Şunuda unutmayalim ki eger dua okunacaksa tez elden Rabbim bisey biliyor ondan yeri hızlaniyo.
Bir diger konuda hızli da okunur yavaş da okunur önemli olan yerini bulması belki içimizden birinin duası Rabbime hoş geliyor da Rabbim yavaş okunmasindan yanadır.
Her ikisini de iyi bilen Rabbimdir o yüzden ki yavas okuyanı da Rabbim daha cok seviyo nedeni ise eğer tam anlamiyla okuyamıyorsa bu kulum azmediyor sebat ediyor okumaya gayret ediyo Ben de o kulumun duasıni begeniyom die onun yavaş okumasıni seviyom diyo.
Dolayısıyla arkadaslar yavas okuyanada kizmayın hızlı okunup geçilmesine de
Sadece birbirimizi neden yanlış anliyoruz birimiz diyo ben yetisemiyom ama duam olsun istiyom diyo birimiz banada sira gelinsin okunsun hemen deniliyo
Aslinda hızlıda okunsa yavasda okunsa Rabbim evladı verecekse ya sureler bitmeden salih evladi verecek yada dua bitipte aylar sonrada verecek.
Herseyi iyi bilen Rabbime şükürler olsun
Kafanızi bunalttım helal edin.
Ama gönul birbirimizi kırmayalim ki Rabbimde memnun olsun bu işten
Allah razı olsunYeni kişiye geçilmiş olmasına çok sevindim 23 şubat muhtemel yumurtlama günüm o güne kadar benim sıram gelmiş ve dualanmış olması için çok dua ediyorum yarın abdestimi alıyorum Rabbimin izniyle okumaya başlayacağım inşallah hızlı gidiyor olması beni çok mutlu etti ağzınıza yüreğinize sağlık
MaşaAllah arkadaşlar bitirmişsiniz ben okuyamadım ne yazık ki sizler gibi hızlı değilim. Bu kavgalarda bunaltıyor artık ama @Vayneymis kaç gündür H hayalalemiveben arkadasımıza alttan alta laf vuruyorsun okuduysa geçeriz Yok herkes bir arkadasa okudu onun okumasını beklemeliyiz gibi gerçekten ayıp sen burda arayı düzeltmen gerekirken kışkırtıp kavgalara sebebiyet verdin. Allah en çokta kuran başında heceleyip çabalayıp okunan kuranı severmiş ki bilemezsiniz kimin duası kabul olacak ama İnan yetişmiyor yavaşlayında demiyorum ama listeden çıkarma çünkü siz süper hızla giderken biz emekleyerek ne yazık ki yetişemiyoruz.
canım 2 tane daha aldım.Rabbim kabul etsinReyhan Burçin (eşi emre) için okuyoruz B Burcinak
Birinci okuma günü
Kurallar!!!!
1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (bu liste bitince liste her gün 1 kişiye 41 Meryem suresi okunacak)
2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır
3- sohbet etmek yasaktır
Not: herkes en az 1 sure okumalı
NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır
——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-
1-ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem
8- @selcanmehmetcan 1
9- [USER=528994]@nursevdi
10- kalp
11- P pembehayaller06
13- B Burcinak
15-gunes0101
16-bezginblog kadriye 5
19- @Mfsg
20Gullbahcemm
22 N nisan06
27- M Meleekk3
28-Pes etme
29-amineazra [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
O unlemleri falan kaldır bence senin bana o şekilde yazmaya hakkın da haddin de yok topigi ve konu sahibini begenmiyorsaniz çıkın çıkın gidin
Elifcim cok sukur Rabbim kucağina almayi nasip etsin inşallah teyze olduğumuz müjdesini verdigin icin allah gönlune göre versin.Rabbimde seni sevindirsin@Vayneymis Canim sira bana gelmis ama ben Elhamdulillah hamileyim bana okunmasin zaman kaybi yapmayin. Diger bir arkadas icin baslansin simdiden Allah yardimciniz olsun.
Melekcim cumlemizden Rabbim razi olsun.kimse kimseyi kirsin istemiyorum yavaş okuyan azmediyo Rabbim onun duasini daha cok seviyo o yuzden bizim sevinmemiz gerek bi arkadaşımiz var hayalalemiveben ismini bilmiyom ama o kardesimiz bize okumus mesela tek tek belki Rabbim onun duasi hurmetine bize evlat verecek Rabbim ondan ve cumle okuyanlardan razı olsun.tez zamanda herkese salih evlat versin inşallah. Hizlı okuyup diger kisiyede geciliyorsada burda kimsede suc aranmaz çünkü onuda Rabbim istiyor dua yerini bulsun diye.dolayisıyla birbirimizi kirmakla kaliyoruz.istedimki kimse kimseyi kirmasin sonucta kardesiz hangimiz evimizde ablasinı abisini bilerek kirsin.kardesin ayagı taşa deyse içi ysnan biz olmayiz mi eee burdakilerde kardes dolayısıyla Sadece yanliş anlamalardan stresten dolayi üzduk birbirimizi.ben ozür dilesem acaba bu kardeslerimiz birbirleriyle konuşabilir mi helalik alabilirler mi.ben kendim de dahil herkese soyluyorum gelin hepberaber kardesliğimiz devam ettirelimVallahi şimdi okudum ve içimden dedim ki gerçekten tam anlayan birisi cıktı. Allah razı olsun sizden. Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?