EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Kizlar mrb. Artik tartismalarinizdan icim sisti gercekten. Sizler icin okuyordum. Rabbim kabul etsin. Ama bu kadar mahalle arasi gibi tartismalar iyice soguttu gercekten beni. Gercekten hic samimi bulmuyorum Artik bu grubu. Ben gruptan cikiyorum. InsaAllah tez zamanda evlatlariniza kavusursunuz. Allah'a emanet olun. Hersey gonlunuzce olsun.

Pardon ama suclayacak ne dedim? Sen duayi tamamlamak istedigin icin iptal et okumayi dedim ? Ben seni niye suclayim o yorumdan bunu cikartiorsan ben engel olamam oyle dusnmene istedgini dusuneblrsin topigin huzurunu basta kim bozdu acaba bunu iyi dusun insanlara neler dedgini ? Ben 15 kisiye okunduysa eger 3 une okuyamamisimdir enfazla rabia ve aysel arkadslar aktif olduklari halde ve mazeret bildirmedikleri halde hic birsey ypmadin baska yerlere yazdilar okumadilar benmi battim gozunr birak Allah askina ya topik sahibi olarak bu yakismiyor sana

Haklısın kusura bakma ben de istemezdim Böyle olsun Allah’a emanet ol

cikma bosver sorunlu birninsan var o utanip ciksin kusura bakmayn

@Vayneymis ben duamı sizden biraz geç yaptım galiba, genelde sonradan takip etmek zorunda kalıyorum burayı. Zaman benim için önemli ben için sürede sıkıntı kesinlikle olmaz elimden geldiğince uymaya çalışırım. Gün içerisinde yapabileceğim birşey olmazsa haber verip dualarımla katılmaya çalışırım. Samimi olalım bir müslüman olarak hoşgörülü ve mülayim olalım bu tarz konuşmalar, alay eder gibi laubali laubali haraketler bizlere hiç yakışmıyor. Kendi adıma doğmamış bebeğimi düşünmekten bu tarz şeylerle uğraşmak istemiyorum. Belki yorum yapmak bana düşmezdi fakat sıram geldiğinde benim içinde inşallah okunacak dua edilecek, belki rabbim birbirimizi kırdığımız, müslümana yakışmayacak haraketlerde bulunduğumuz için bizleri reddedecek... Değmez arkadaşlar gerçekten değmez.

Kizlar gercekten yeter artık. Buraya ne icin geldiniz anlamiyorum. Mahalle kavgasina cevirdiniz burayı.kendimi zor tutuyorum inanin cikmamak icin. Her buluttan nem kapiyorsunuz.her lafi yanlis anlamaya ne kadar müsaitsiniz.bence buraya dua okumaya degil tartismaya gelmissiniz.

Şu an tartışma durumu var evet ama iki gün sonra bu arkadaşlar birbirlerine de sure okuyup Rabbimizden hayırlısını diliycek temiz dille saf kalple okumak varken yapmayın Allah rızası için birbirinizi tanıyıp bilmiyosunuz bile ölümlü dünyadayız nerde görüşüp de helallik istiyceksiniz. Bulunduğumuz grubun ağırlığını koruyalım lütfen Allah rızası için.

Arkadaslar bugün cuma ve müminlerin bayramı dolayısıylada kavga bizlere yakismaz ve kaldi ki herkes birbirini yanlıs anlayip duruyor.
Kimse kimseyi kırmasin lütfen.o hizli okudu bu yavas denilmesin.kimse kimseyede çikin falan denilmesin.herkes birbirinin biyolojik olmasada din kardeşi ne die birbirinizi kırıyorsunuz Allah üzüluyor kulum kulunu kırdığı üzdüğü icin o yüzden tartışma olmasın.
Şunuda unutmayalim ki eger dua okunacaksa tez elden Rabbim bisey biliyor ondan yeri hızlaniyo.
Bir diger konuda hızli da okunur yavaş da okunur önemli olan yerini bulması belki içimizden birinin duası Rabbime hoş geliyor da Rabbim yavaş okunmasindan yanadır.
Her ikisini de iyi bilen Rabbimdir o yüzden ki yavas okuyanı da Rabbim daha cok seviyo nedeni ise eğer tam anlamiyla okuyamıyorsa bu kulum azmediyor sebat ediyor okumaya gayret ediyo Ben de o kulumun duasıni begeniyom die onun yavaş okumasıni seviyom diyo.
Dolayısıyla arkadaslar yavas okuyanada kizmayın hızlı okunup geçilmesine de
Sadece birbirimizi neden yanlış anliyoruz birimiz diyo ben yetisemiyom ama duam olsun istiyom diyo birimiz banada sira gelinsin okunsun hemen deniliyo
Aslinda hızlıda okunsa yavasda okunsa Rabbim evladı verecekse ya sureler bitmeden salih evladi verecek yada dua bitipte aylar sonrada verecek.
Herseyi iyi bilen Rabbime şükürler olsun
Kafanızi bunalttım helal edin.
Ama gönul birbirimizi kırmayalim ki Rabbimde memnun olsun bu işten

Kızlar kusura bakmayın ne desem olmuyor
Tek suçum istemeden hızlı okumak
Yetişemeyen arkadaşlardan zaten okumalarını isteniyorum ki 2 kişi illa beni bekleyin derken hepimize olan oluyor . Kim ne derse desin şurda emin olduğum iki şey var ki birincisi bu topikte ikiden fazla kişi asla polemiğe girmiyor
. İkincisi de iki kişiyi topikten çıkarmak işitiyorum ama dehşetli bir tartışma çıkacağından çıkarmıyorum
Bi konu sahibi beni çıkarsa ona neden bile demem çemkirmem teşekkür eder çıkarım
Listeye kimseyi almadan hayırlısıyla liste bitince iki kişiyi almıcam günde bin tane okusalar da almıcam o kadar ki isteniyorum artık. Sora yeni listemde yeni kurallarım ben ve sizler huzurluca yoluma devam edicem . Topik oturana kadar bu tip olumsuzluklar olur elbet

Simdi izniniz varsa arkadaşlar gönul razılığımız varsa bi sonraki arkadaş için dua alalim mı.ben bi tane alayım çok az işim kaldi bigün epey yoruldum sabah namazından sonra okurum inşallah.
Işılcim isim belli edersen aciliyeti yoksa kimsenin sıradaki arkadaş burçin için ise sabahtan ben okuyup bağışlayayım yok baska biri içinse onun adına bağıslayayım belli ederseniz diger arkadaşa ona göre bilgi alayım netten çıkarım hayırlısıyla.
Kafanizi şişirip haddim olmayarak üzdümse sözlerimle kusura bakmayın inanın üzüldüm

Bazen çok okuduğumuzda hadi Kızlar diyerek gülümsüyorum teşvik olsun die ama üstüme geliniyor acele ettirip baskı yapmışım. Aklım almıyor .

Tamam canım

Reyhan Burçin (eşi emre) için okuyoruz B Burcinak

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (bu liste bitince liste her gün 1 kişiye 41 Meryem suresi okunacak)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

Not: herkes en az 1 sure okumalı

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-

1- ceymi
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem

8- @selcanmehmetcan
9- @nursevdi
10- kalp
11- P pembehayaller06
13- B Burcinak
15- @gunes0101
16- @bezginblog emine kızı Esra
17- [USER=872542]@aselatilgan merve
18- [USER=835630]@Gokkusagi80
kadriye
19- Saklicennet
20 Gullbahcemm
22 N nisan06
23 @Yasmin42423
24 Erolummm
27- @Meleekk3
28- @Sevgi999
29- @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…