- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Tamam canım benimEve bi geçsem 30 dk lık bi zaman dilimi yeter bana inşaallah bitirince bilgilendiricem canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım benimEve bi geçsem 30 dk lık bi zaman dilimi yeter bana inşaallah bitirince bilgilendiricem canım
H hayalalemiveben canım sen kaçıncı sıradaki arkadaş için okuyacaksın ? Çok merak ediyorum önümüzü görmemiz açısından :))
Yok öyle değil :)) herkese okucam illa diosun ya bana okuyanlara :)) sana okuyanlar kaçıncı sırada bitiyor ?Şu an sıradaki arkadaşa okudum zaten. Ezgi arkadaşımıza okudum en son. Şimdi sırada başlayacak olan arkadaş için okuyacağım Allah nasip ederse
Yok öyle değil :)) herkese okucam illa diosun ya bana okuyanlara :)) sana okuyanlar kaçıncı
Hımm anladım. Yok ben sadece bana okuyanlara değil sadece listedeki tüm arkadaşlarıma okuyacağım inşallah yani sadece kendime okuyanlara okuyup diğerlerini bırakırsam bencillik yapmış gibi hissederim kendimi. Listedeki herkese okurum. Liste tamamlandıktan başa dönünce de siz sartkarinizi belirlersiniz ona göre bildiririm
Yandık
Bi sürü kişi eklemiştim :))) tamam tamam kimseyi eklemem hayatta . Mecbur 3 günde bitiricez
Sağol amin inşallahSağlık olsun güzellik olsun herkesin hayırlı haberleri gelsin. Katılmak isteyenler olursa da liste bitimi sonrası yeni listede ilk sıradan onları alabilirsin. Akıl vermek değil sadece bir fikir. Uyarsa tabiki de
Bitmek üzere erwaa kalan 5 i aldı gece veya sabah haber vericek ben de size söylücem@Vayneymis pembehayaller için okuma bittimi canım.
Ben bitirdim kızlaarrrBitmek üzere erwaa kalan 5 i aldı gece veya sabah haber vericek ben de size söylücem
Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun canımBen bitirdim kızlaarrr
Cümlemizden cnmmmm :)Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun canım
Canım ben okudukça bilgi veriyim heran regl olabilirim şu kadar aldım diyemiyorum ama okicam nasipse yarınL lionyez için okuyoruz
Kurallar!!!!
1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)
2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır
3- sohbet etmek yasaktır
Not: herkes en az 1 sure okumalı
NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır
——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-
1- ceymi
3- @Rad-8
4- Erwaaaa
5- @R4bi4
6 @Vayneymis ışıl
7- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem
8- BitmeyenUmidim