- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
- 83
Ben 15Sen ne durumdasin canim bitirdin sanirim sen?
Ben 15 yaşımda hafız oldum canımSen ne durumdasin canim bitirdin sanirim sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 15Sen ne durumdasin canim bitirdin sanirim sen?
Ben 15 yaşımda hafız oldum canımSen ne durumdasin canim bitirdin sanirim sen?
Yaa ne güzel maşallah ya sizlereBen 15
Ben 15 yaşımda hafız oldum canım
Kanki kıskanıyorum heeAyyy senle yakınmıyız acabaa ben sana hafızlık yaptırim sende benim hafızlığımı dinle tekrar yapim![]()
Gel sanada yaptirim canım kıskanmaKanki kıskanıyorum hee![]()
Maşallah canım rabbim hafizligi yaşamayı nasip etsin .inan ezber verebilecegim biri olsa diye cok dua ediyorum ne guzel olurdu yakin olsak ama hic sanmiyorumBen 15
Ben 15 yaşımda hafız oldum canım
Amin süper o zaman dua yapabiliriz bitiripBen aldığımı okudum arkadalar. Allah kabul etsin herkesin dualarını ve tez zamanda tüm arkadaşlara rabbim katından hayırlı sağlıklı ve salih evlat nasip etsin hepimize
Duayı nasıl yapacağız canım yapmamız gereken bir şey var miAmin süper o zaman dua yapabiliriz bitirip
Maşallah canım rabbim hafizligi yaşamayı nasip etsin .inan ezber verebilecegim biri olsa diye cok dua ediyorum ne guzel olurdu yakin olsak ama hic sanmiyorum![]()
Canım ben eve geçince okicam hemen yapmayın duanızıAmin süper o zaman dua yapabiliriz bitirip
Aynen bitince yapıcazCanım ben eve geçince okicam hemen yapmayın duanızı
@Vayneymis Okudum canım3 tanesini ben aldım okuyunca okudum yazarım insallah
duası nasıl oluyor. önceden ne güzel her gün 1 kişiydi. liste iyi gidiyordu.Kızlar ben size haber verince duanızı yapın gece veya sabah erken saatte haber vericem şimdiden Allah kabul etsin benden haber bekleyin
O kadar mutluyum ki bir tane çok okuyan erwaaa ya şükrederken ikinci arkadaşımız da geldi
Eğer Kısmet olmasaydı o da burayı terkedip giderdi demek ki iyi bi insanız hepimiz burada çok şükür Allah’ım çok sevindim çok
Canım ben eve geçince okicam hemen yapmayın duanızı[/QUOTE
Allah sizden razı olsun. gönlü güzel insan
1 e kadar bitmiş olur inşaallah canımAynen bitince yapıcaz