• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Ben aldığımı okudum arkadalar. Allah kabul etsin herkesin dualarını ve tez zamanda tüm arkadaşlara rabbim katından hayırlı sağlıklı ve salih evlat nasip etsin hepimize
Allah razı olsun Rabbim de seni sevindirsin

Kızlar ben size haber verince duanızı yapın gece veya sabah erken saatte haber vericem şimdiden Allah kabul etsin benden haber bekleyin
O kadar mutluyum ki bir tane çok okuyan erwaaa ya şükrederken ikinci arkadaşımız da geldi
Eğer Kısmet olmasaydı o da burayı terkedip giderdi demek ki iyi bi insanız hepimiz burada çok şükür Allah’ım çok sevindim çok
Allah razi olsun herkesten okadr mutluyumki bugun tamamladiginiza her nasip vaktinden once gelir rabbim duysun dualarmzi kirmizilari gosyrmesin OKuyan okumayan arkdslrdan da Allah razi olsun cok saolun

Allah razi olsun herkesten okadr mutluyumki bugun tamamladiginiza her nasip vaktinden once gelir rabbim duysun dualarmzi kirmizilari gosyrmesin OKuyan okumayan arkdslrdan da Allah razi olsun cok saolun
Rabbim yüzünü güldürsün insallah isminin karşisında minik tatlı bir kalp göruruz. güzel Allahım hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Ezgicim şimdiden Rabbim hakkinda hayirli habetler yazsın sağlikli salih evlatlarin olsun inşallah Rabbim önce Rahmine düşürdüğü haberle seni mutlu etsin sonrada kucağına almayi nasip etsin insallah içinde de bize nasip etsin Rabbim
Amin Allh razi olsun rabbim baksin görsün hepimizn dualarni kabul etsin

14 şubat ikinci okuma günü. Ezgi arkadaşımız için okuyoruz
kullanıcı adı P pembehayaller06

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-

1- ceymi ceymi
2- H hayalalemiveben 1
3- R Rad-8 (0)
4- Erwaaaa Erwaaaa 5
5- çıktı
6- R4bi4 R4bi4
7- @Vayneymis 1
8- Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi nursevdi 2
13 kalp
14- P pembehayaller06 1
14- L lionyez 0
15 B Burcinak Reyhan Burçin adı eşi de Emre 2
16 çıktı
17 @Mucizeolsakeske 2
18 çıkarıldı
19 gunes0101 gunes0101 (1)
20 bezginblog bezginblog Emine kızı Esra 2
21 A aselatilgan Merve
22 çıkarıld
23 çıkarıldı
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1
27 Gullbahcemm Gullbahcemm Tülay ve eşi İsmail 2
28 Yariiimm Yariiimm
29- @nisan06 1
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm Semanur 1
32- çıkarıldı
33- @glmserser Seçil 1
34- @Halitim
35- çıkarıldı
36- @Meleekk3 1
37 @Sevgi999 9
38 amineazra amineazra

Erwaaaa Erwaaaa canım sen gece bitirirsen saat kaç olursa olsun yazar mısın ben de sabah işe gitmeden bakıcam saat 07:30 gibi. Arkadaşlara dua edip sıradaki arkadaşa geçmelerini söylücem

Erwaaaa Erwaaaa canım sen gece bitirirsen saat kaç olursa olsun yazar mısın ben de sabah işe gitmeden bakıcam saat 07:30 gibi. Arkadaşlara dua edip sıradaki arkadaşa geçmelerini söylücem
Eve bi geçsem 30 dk lık bi zaman dilimi yeter bana inşaallah bitirince bilgilendiricem canım

Back