- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
Allah kabul etsin hayrinıHafizlik yaptim evlenince birazi eksik kaldi insallah hifzima devam etcem .o yuzden ezberimde bu sure yoksa okuyamazdim tabi :)
AminnnnAllah kabul etsin hayrinı
Allah razı olsun Rabbim de seni sevindirsinBen aldığımı okudum arkadalar. Allah kabul etsin herkesin dualarını ve tez zamanda tüm arkadaşlara rabbim katından hayırlı sağlıklı ve salih evlat nasip etsin hepimize
Allah razi olsun herkesten okadr mutluyumki bugun tamamladiginiza her nasip vaktinden once gelir rabbim duysun dualarmzi kirmizilari gosyrmesin OKuyan okumayan arkdslrdan da Allah razi olsun cok saolunKızlar ben size haber verince duanızı yapın gece veya sabah erken saatte haber vericem şimdiden Allah kabul etsin benden haber bekleyin
O kadar mutluyum ki bir tane çok okuyan erwaaa ya şükrederken ikinci arkadaşımız da geldi
Eğer Kısmet olmasaydı o da burayı terkedip giderdi demek ki iyi bi insanız hepimiz burada çok şükür Allah’ım çok sevindim çok
Rabbim yüzünü güldürsün insallah isminin karşisında minik tatlı bir kalp göruruz. güzel Allahım hayirli saglikli evlatlar nasip etsinAllah razi olsun herkesten okadr mutluyumki bugun tamamladiginiza her nasip vaktinden once gelir rabbim duysun dualarmzi kirmizilari gosyrmesin OKuyan okumayan arkdslrdan da Allah razi olsun cok saolun
Allah kabul etsin :))@Vayneymis Okudum canım
Tamam canım benim :))1 e kadar bitmiş olur inşaallah canım
Evet ama uzun hikaye canım geçici süre böyle sora tam gaz devamduası nasıl oluyor. önceden ne güzel her gün 1 kişiydi. liste iyi gidiyordu.
AminAllah kabul etsin :))
Amin ne guzel.bir duanin icinde yer almak kizlar bol bol sizede dua etcm buraya mujdeyi vercem ilk ve sizde oyle olcak insssRabbim yüzünü güldürsün insallah isminin karşisında minik tatlı bir kalp göruruz. güzel Allahım hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Amin Allh razi olsun rabbim baksin görsün hepimizn dualarni kabul etsinEzgicim şimdiden Rabbim hakkinda hayirli habetler yazsın sağlikli salih evlatlarin olsun inşallah Rabbim önce Rahmine düşürdüğü haberle seni mutlu etsin sonrada kucağına almayi nasip etsin insallah içinde de bize nasip etsin Rabbim
Amin canım o kadar seviniriz ki hep beraber inşallah eğer hayırlısıysa bize hayırlı haberi verAmin ne guzel.bir duanin icinde yer almak kizlar bol bol sizede dua etcm buraya mujdeyi vercem ilk ve sizde oyle olcak insss
Insss cnm aminnnn hayirlisiyla olsun . . 1 2 gun gecince umitlenmek istemiyorum daha once cok gecti regl oldum hayirlisi rabbime yalvardikAmin canım o kadar seviniriz ki hep beraber inşallah eğer hayırlısıysa bize hayırlı haberi ver
Evet canım benim heyecan yapıyoruz sus en iyisiInsss cnm aminnnn hayirlisiyla olsun . . 1 2 gun gecince umitlenmek istemiyorum daha once cok gecti regl oldum hayirlisi rabbime yalvardik
Eve bi geçsem 30 dk lık bi zaman dilimi yeter bana inşaallah bitirince bilgilendiricem canımErwaaaa canım sen gece bitirirsen saat kaç olursa olsun yazar mısın ben de sabah işe gitmeden bakıcam saat 07:30 gibi. Arkadaşlara dua edip sıradaki arkadaşa geçmelerini söylücem
Aynen kuzu yarn olmzsam yazmam cnm :) nasip susalimEvet canım benim heyecan yapıyoruz sus en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?