Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse yarım saat daha bekliyorum
Birisi ortaya sorun atıyo herkesin gözü önünde küçük düşüyorum
Ben olsam gülüp geçerdim
“”AA arkadaşlar ne çabuk bitti” derdim
Yanlışlıkla çabuk bitmiş die canım kaldı vermediğim
Sen 1 okumayınca sorun olmuyor zaten 42 oldu seni saymazsak 41 oldu okBitmemiş oluyor ama çünkü ben 1 tane aldım okuyacağım diye daha okuyamadan bir bakıyorum diğer arkadaşa geçilmiş. Bende 3 günlük süre var diye ona göre plan yapıyorum ki bir arkadaş ta yavaş okuduğunu ancak 3 günde bittiğini söylemiş. Derdimiz bu aslında seni yormak yada sana kusur bulmak değil amacımız kimse üzülmesin bazı arkadaşlar çabuk okuyabilir hızlı okuyabilirler ama herkeste aynı şartlar mevcut değil. Biz bu verilen süreye göre dahil olduk gruba. Ha ama diyorsanız ki erken bitsin liste bitene kadar burada olurum. Sonrasına çıkarım artık.
Allah razı olsunBundan sonrada tek bir mesaj dahi yazmayacağım. Okudum bitirdim şeklinde yazacağım sadece artuk
Hangi arkadaşa okunacaksa ben bi tane alıyorum.eğer diğer arkadaşa geçerseniz benden bi tane alındı okununca ve isim belli olursa bağışlarım ve okudum haberini veririm.
Sanırım en doğrusu bu aldim ve okudum deyip belli etmek.
İşılcım yanlış anlama ama sana ilk zamanlarda benim ilk girdiğim zamanlarda da bunu dedim herkes giremeyebilir gündüz belki en azından okuyacaklar ben şu kadar aldim desin okuduklari zamanda olur ya aksilik olur okunamaz okunduktan sonra okundu tamm denilsin.akşam 11 gibi de sayı ne kadar kaldıysa belirt listeni göster ona göre sayı tamamlanmazsa ertesi gün okunur yine tamamlanmazsa ertesi gune.ha 2.gün tamamlandiysada herkese tamamlandı helal ediyosaniz gecelim de gecilsin.bir kişininonayı ile degil herkesin tammdır kabul deyip geçilmesi onayi varsa gecilsin.
Gerçekten içinizden geliyosa arkadaşlar gün içerisinde bir tane okuyup herkese bağışlarsaniz belki sınavimızda Rabbim çabukluk nasip eder.