• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Neyse yarım saat daha bekliyorum
Birisi ortaya sorun atıyo herkesin gözü önünde küçük düşüyorum
Ben olsam gülüp geçerdim
“”AA arkadaşlar ne çabuk bitti” derdim
Yanlışlıkla çabuk bitmiş die canım kaldı vermediğim

Bitmemiş oluyor ama çünkü ben 1 tane aldım okuyacağım diye daha okuyamadan bir bakıyorum diğer arkadaşa geçilmiş. Bende 3 günlük süre var diye ona göre plan yapıyorum ki bir arkadaş ta yavaş okuduğunu ancak 3 günde bittiğini söylemiş. Derdimiz bu aslında seni yormak yada sana kusur bulmak değil amacımız kimse üzülmesin bazı arkadaşlar çabuk okuyabilir hızlı okuyabilirler ama herkeste aynı şartlar mevcut değil. Biz bu verilen süreye göre dahil olduk gruba. Ha ama diyorsanız ki erken bitsin liste bitene kadar burada olurum. Sonrasına çıkarım artık.

Bitmemiş oluyor ama çünkü ben 1 tane aldım okuyacağım diye daha okuyamadan bir bakıyorum diğer arkadaşa geçilmiş. Bende 3 günlük süre var diye ona göre plan yapıyorum ki bir arkadaş ta yavaş okuduğunu ancak 3 günde bittiğini söylemiş. Derdimiz bu aslında seni yormak yada sana kusur bulmak değil amacımız kimse üzülmesin bazı arkadaşlar çabuk okuyabilir hızlı okuyabilirler ama herkeste aynı şartlar mevcut değil. Biz bu verilen süreye göre dahil olduk gruba. Ha ama diyorsanız ki erken bitsin liste bitene kadar burada olurum. Sonrasına çıkarım artık.
Sen 1 okumayınca sorun olmuyor zaten 42 oldu seni saymazsak 41 oldu ok
Kimsede de hakkın yok lütfen artık yeter rica ederim . İlk kez Yalvarıyırum çaresizlikten senden tek isteğim yazma artık huzurum bozuluyor tek kelime yazma . İstersen sonsuz a kadar listede kal okuma ya da hep oku kal Allah aşkına tek isteğim bişey yazma

Hangi arkadaşa okunacaksa ben bi tane alıyorum.eğer diğer arkadaşa geçerseniz benden bi tane alındı okununca ve isim belli olursa bağışlarım ve okudum haberini veririm.
Sanırım en doğrusu bu aldim ve okudum deyip belli etmek.
İşılcım yanlış anlama ama sana ilk zamanlarda benim ilk girdiğim zamanlarda da bunu dedim herkes giremeyebilir gündüz belki en azından okuyacaklar ben şu kadar aldim desin okuduklari zamanda olur ya aksilik olur okunamaz okunduktan sonra okundu tamm denilsin.akşam 11 gibi de sayı ne kadar kaldıysa belirt listeni göster ona göre sayı tamamlanmazsa ertesi gün okunur yine tamamlanmazsa ertesi gune.ha 2.gün tamamlandiysada herkese tamamlandı helal ediyosaniz gecelim de gecilsin.bir kişininonayı ile degil herkesin tammdır kabul deyip geçilmesi onayi varsa gecilsin.
Gerçekten içinizden geliyosa arkadaşlar gün içerisinde bir tane okuyup herkese bağışlarsaniz belki sınavimızda Rabbim çabukluk nasip eder.

Hangi arkadaşa okunacaksa ben bi tane alıyorum.eğer diğer arkadaşa geçerseniz benden bi tane alındı okununca ve isim belli olursa bağışlarım ve okudum haberini veririm.
Sanırım en doğrusu bu aldim ve okudum deyip belli etmek.
İşılcım yanlış anlama ama sana ilk zamanlarda benim ilk girdiğim zamanlarda da bunu dedim herkes giremeyebilir gündüz belki en azından okuyacaklar ben şu kadar aldim desin okuduklari zamanda olur ya aksilik olur okunamaz okunduktan sonra okundu tamm denilsin.akşam 11 gibi de sayı ne kadar kaldıysa belirt listeni göster ona göre sayı tamamlanmazsa ertesi gün okunur yine tamamlanmazsa ertesi gune.ha 2.gün tamamlandiysada herkese tamamlandı helal ediyosaniz gecelim de gecilsin.bir kişininonayı ile degil herkesin tammdır kabul deyip geçilmesi onayi varsa gecilsin.
Gerçekten içinizden geliyosa arkadaşlar gün içerisinde bir tane okuyup herkese bağışlarsaniz belki sınavimızda Rabbim çabukluk nasip eder.

Bakın ilk sayfada kuralları gğncelledim
Oturup nie 3 günde bitti nie 10 günde bitti vb ile gelmeyin !!!!!!!
Şöyle yapalım böyle yapalım la gelmeyin

Tam gaz devam ediyorum biri çıkıyor upuzun mesaj herkesin huzuru bozluyor
Ya ben hayatımda dua topiğinde kavga çıkarmadım
Konu sahibi yanlış yapsa bile rencide etmedim herkesim içinde

Hakkım da hakkım die veryansın ediliyor
Ya illa biri birine okudu öbürü de ona okuyacak die kural yok diyorum

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-

1- ceymi ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R Rad-8
4- Erwaaaa Erwaaaa
5- çıktı
6- R4bi4 R4bi4
7- @Vayneymis
8- Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem
9- BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi nursevdi
13 kalp
14- P pembehayaller06
14- L lionyez
15 B Burcinak
16 çıktı
17 @Mucizeolsakeske
18 çıkarıldı
19 gunes0101 gunes0101
20 @esrayg
21 A aselatilgan kadriye
25 çıkarıldı
26 @Mfsg
27 Gullbahcemm Gullbahcemm
28 @Yariiimm
29- @nisan06
30- @Yasmin42423
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser
34- @Halitim
35- çıkarıldı
36- @Meleekk3
37 @Sevgi999
38 @amineazra[/USER]

38 kişiyiz oturmuş vay efendim ben herkese okucam!!!!
Vay efendim 3 günde bitsin !!!!
Vay efendim 10 günde bitsin !!!
Vay efendim ama ben topik kurallarına göre geldim yoksa gelmezdim !! !!!!!!
Ne istiyorsunuz benden !!!!!!!!
Öyle ya da böyle geçti diyorum Burak’ın da yoluma bakıyım!!!!!!!!!!!!!!!!

Slm hayirli geceler inanin birşey yazmak istemiyorum yazacagim sakinn yavas zamana birakin üzüldüm acikcasi...rabbim herkesin kucagina saglikli evlatlar versin inşallah...ben ins burda 38 arkadasimizmi var rabbim nasip ederse hepinize okuyacağım ins..zaman yetmiyor yetisemiyoruz dimi
@Vayneymis ozel durumumu belirtiyim egerki fazla girip yazamazsam benim iki yetim ilgilenilmesi çocuğum var sohbetlerim var okunması gereken cuzlerim var ve okadar kalabalik bi ailem gelen giden akraba misafirlerim var eksik etmesin rabbim.hamdu senalar olsun..hastslijkar vs hersey allah tan sikayetim yok aslaa kendimi zorlayip ins gucumun yettigi kadar okucam hepimize..
siradaki arkadasa 41 okunuyorsa bitiyorsa beklemenin bir anlami yok tabiki diger arkadasa geçilecek haa yetistiremeyenler diger arkadasa katilsin sorun olurmu benim acimdan sorun olmaz tabi diger arkadaslarda razi rizasi olsun..

egerki konu üç gunde bitsin deniyorsa bunun ortasini bulun uc gun cok ortasi derseniz en az iki gun olsun..

Ben her yonden uyarim uymayada zorlucam kendimi rabbim ins bunun mukafatini verecek bize..
Regliyim canim bitince katilacagim..

Back