- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
Aynen yani dua etmenin havasimi olur allah aşkinaAllah razı olsun. siz neden bir daha yanıt yazmam diyişimi anladınız. hava atma dediği an bana çözdüm karakterini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yani dua etmenin havasimi olur allah aşkinaAllah razı olsun. siz neden bir daha yanıt yazmam diyişimi anladınız. hava atma dediği an bana çözdüm karakterini
Son mesajım dedim ama dünün son mesajı olsun
Bi de bugünün son mesajını yazıyım :))
“Alanen” yapılması asla uygun değil
Tamam en kötü ihtimali düşünelim diyelim ki ben çok kötü biriyim iyiliğinizi isteniyorum olsa bile Aleni şekilde karşılık verilmez
Bela nedir şok oldum okurken
Kardeşim bu konuyu ben açtım kuralları beğenmeyen gider . Bela okumak nedir ? Yine de ekledim hatta okuyalım dicem ama şuan etiketleme yapamıyorum bi sebepten . Ben bu topiği aktif olmayanların peşinde koşmak için açmadım
Yok şöyleydi yok böyleydi die gereksiz konuşmalar yapılıyor sonuçta 31 ocaktan beri sadece salı bildirim yapılmış yani 14 günde 2 bildirim sora aniden ortaya çıkıp okudum deniliyor . Evet okudun . Bela okudun . Bi de al takip et falan vb laflar ya ben duadan başka ne için takip ediyorum ki... beğeni gelince para mı kazanıyorum .
Onu destekleyip çıkan arkadaşlara da diyecek söz bulamıyorum. Ya ben bildirim yapan insanı nie listeden siliyim ayda 4 bildirimle yürümez bu iş
Her seferinde kafamı kurcalıyo aaa yine bildirim yok ne yapsam ne etsem die uğraşıyorum
Dünyanın bin bir türlü hali var ben de farkındayım ben mfsg nin dediği gibi günde 5 dakika ayırın
Listeye baktığımda pasif insanlar görmek istemiyorum
Aktif olamıyor musun işin mi var benim topiğime gelme başka topik bul değil mi çemkirmek nedir
Aktif meryem suresi bulsam koşarak giderim bu kadar da yorulmam
Hatta isterseniz araştırın konu açmamak için başka topik üzerinden devam edecektim ama bi araya gelemedik açma zaruriyeti hasıl oldu
Burası çocuk oyuncağı değil aktif okuyucuları bekliyorum ben
5 gün bildirim yap okuma canımı ye sora telafi edersin
Ben hiç bir şey yapmadım içim rahat
2 gün üstüste bildirim yapmayanları silicem ister yapın ister okuyun ister okumayın
Bildirim yapmayan çıkar daha katı kurallar ve ben karşınızdayım :) kötü kız ışıl :)
Bi arkadaşı çıkardım die herkes tek tek çıkıo sanki şirketten istifa eder gibi ... (bugünün son mesajı)
Ben yarin okurum suan okuyamayacam canim inan icimden gelmiyor suan dua okumak yazilanlara benimde moralim bozuldu birde okuduklarimiz tek tek cikip gidiyor neyse hic sorun degil okuduklarim helal hoş olsunP pembehayaller06 için okuyoruz
Kurallar!!!!
1- sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (3 günde bitiriyoruz)
2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır
3- sohbet etmek yasaktır
NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır
——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-
1- @ceymi
2- H hayalalemiveben
3- @Rad-8
4- @Erwaaaa
5- çıktı
6- @R4bi4
7- @Vayneymis [COLOR=#ff0000]mazeretli dağıtıyor 2[/COLOR]
8- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 @nursevdi
13 kalp
14- P pembehayaller06
14- @lionyez
15 B Burcinak
18 çıkarıldı
19 gunes0101
20 bezginblog kadriye
25 çıkarıldı
26 Saklicennet
28 @Yariiimm
29- @nisan06
30- @Yasmin42423
31- @Erolummm 1
32- çıkarıldı
33- [USER=630190]@glmserser 1
34- [USER=685737]@Halitim
35- çıkarıldı
36- @Meleekk3
37 @Sevgi999
38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
OkBen yarin okurum suan okuyamayacam canim inan icimden gelmiyor suan dua okumak yazilanlara benimde moralim bozuldu birde okuduklarimiz tek tek cikip gidiyor neyse hic sorun degil okuduklarim helal hoş olsun
1ncisi Üçüncü gün die biliorum bugün pardonVayneymis sanırım yine yeni bir arkadaşa geçildi. Ancak ben halen temuzlenemedigim için okuyamadım ve daha yeni okudum yazılanları. Grupta 3 günde 1 kişiye okuyoruz diye sen yazmıştın. Bu süre konusunda malesefki rahatsızlığım var. Kusura bakma yanlış anlaşılmak kalp kırmak değil niyetim asla ancak bu 3 gün deyip sonra hadi arkadaşlar çabuk olalım okundu mu okunmadı mi demek yanlış olmuyor mu. Aktif olunmayacaksa gelmeyin demek kalp kırmak değil mi. Sonuçta sen 3 gün süre tanıyorum diyorsun ki en basında 1 hafta idi. Ben kendi adıma bu şekilde dahil oldum gruba. Ana sonra hadi arkadaşlar okudunmu okumadın mi. Ve ben sana dün yazdım 1 tane alıyorum diye çarşamba akşamına kadar surem var. Neden hemen bitirilmeye çalışılıyor. Bana okundu ve bende tüm arkadaşlarıma okumak istiyorum. Ama hergün okuma şansım yok. 3 gün ise 3 günü bekle lütfen. 4. Gün geçilsin bir sonraki arkadaşa. Bu arada tabiki de bela okumak iyi bir şey değil olmaması gerekirdi. Ama sonuçta o arkadaş okuduğunu ifade etmiş. Kimsenin hakkına girmemek gerekiyor. Kalp kırmamak gerekiyor. Yanı kas yakarken göz çıkarmayalım bu hepimuz için geçerli sonuçta hayırlı bir amaç için buradayız. Tekrar söylüyorum ben bir önceki arkadaş için aldığımı yarın akşama tamamlayabilirim. Verilen 3 günlük süre beklememek zorunda. Bu senin verdiğin süre. Ki benim ilaçların etkisi dolayısı ile uzadıkça uzadı.
B Burcinak ve P pembehayaller06 nın regl dönemi yakınmış die acele ettik
Ben kimseyi sıkboğaz etmiyorum herkes okumuş be yapıyım durduruyum mu şimdi herkesi
Lütfen tekrar gerginlik ortamı oluşturmayalım tamam anlıyorum her arkadaşa okumak istlyorsun ama erken bitmiş ben şimdi durduramam mazeretin var sonuçta bildirim yapıyorsun zaten sorun yok bana hak verdiğini sanarken şaşırdım kaldım yine . Bi de hâlâ kalp kırma meselesidir gidiyo. Herşeyi hakka hukuka yormayın dedi kaç kere artık yoruluyorum dünün gerginliği devam etmesin ya da etsin durduruyum herkesi
Tamam da iki seferdir olmayan bir şeyi söylüyorsunEvet lütfen durdur çünkü ben 1 tane Üzerime aldım. Ve çarşamba akşamına kadar surem var. 3 günde okuyoruz deyip sonra 2 günde hadi bitirelim arkadaşlar doğrumu. Evet reglim vardı normalde pazartesi bittiği için salidan itibaren 1 süre aldım ama ilaçların etkisi ile bitmedi. Ben şimdi ne yapabilirim hakka girmiş olurum. Bak bizi etiketledigin hz ibrahimin duası topiginde sende varsın orada söylenen zamanın dışına çıkılmıyor ve hiçbir problem olmuyor. Burada nedense çok sorun oluyor bu kadar erken bitirilmeye çalışılması benim gibi bir çok arkadaşın problemi çünkü herkes aynı şartlara sahip değil . 3 gün ise lütfen 3 günlük sureyi bekleyin. Bu süreyi de siz koydunuz ki baştan 1 hafta idi.
Devamlı hakla hukukla vurmak istiyorsun sen hak hukuk dedin die ben sabaha kadar cevap yazmakla mı uğtaşıcam işe gidicez erken kalkıcaz lütfen yeter devamlı suçlamalarla devam ediyorsun. Ben baştan be belirledim yine ne oldu bugün 3 gündem erken bitmiş öldürüyüm mü kendimi şimdiTamam anlıyorum bazı arkadaşların regl dönemi yaklaştığından Acel e etmek istiyorsun ama farkında mısın kaç arkadaşımız in kalbi kırıldı bu süre yüzünden. Çünkü biz daha zamanımız var zannederek bu süre sarfında uygun bir zamana kendimize plan yapıyoruz sonra bir bakıyoruz ki bitmiş diğer arkadaşa geçilmiş. Keşke baştan zaman belirmeseydin o zaman bizde ona göre degerlendirirdik gruba katılıp katılmamayı
Evet canım eşimi bıraktım elimde tel laf anlatıyorum Önemli değil ben sessiz durdukça daha çok tepeme çıkılır@Vayneymis
Canım susmak pek huyum değildir ama fazla konuşmak istemiyorum. Sanırım ben 1 tane aldım okurum denmiyordu burada ben yeni geldiğim için yanlış anlamıştım o şekilde birşey yapmıştım ve devamını da getirmiştim 1 tane bana yaz ben okurum diye.. bunu ben başlattım sanırım fakat alınca o gün akşamına muhakkak okuyup haber verdiğim için böyle birşey yapmıştım şimdi farkettim ki aslında hata yapmışım seni daha çok yoracak bu sistem artık okuyup okudum diye haber vereceğim sen eski okuyan yazsın sistemine geri dön birde ben aldım diyenleri takip etmekle uğraşma.
Allah aşkına devamlı bişeyler çıkıyor hangisine uyacağımızı sasırdım ben aynen devam etsin istiyorum defalarca belirttim okumam yavaş yetiştiremiyorum aldım demek işime geliyor okudum yazana kadar zaten listeden çıkarım üç günümü alabiliyor.ayrıca böyle değişmeler olunca görmeyen arkadaşlar olabiliyor sorunlar hep bu yüzden çıkıyor@Vayneymis
Canım susmak pek huyum değildir ama fazla konuşmak istemiyorum. Sanırım ben 1 tane aldım okurum denmiyordu burada ben yeni geldiğim için yanlış anlamıştım o şekilde birşey yapmıştım ve devamını da getirmiştim 1 tane bana yaz ben okurum diye.. bunu ben başlattım sanırım fakat alınca o gün akşamına muhakkak okuyup haber verdiğim için böyle birşey yapmıştım şimdi farkettim ki aslında hata yapmışım seni daha çok yoracak bu sistem artık okuyup okudum diye haber vereceğim sen eski okuyan yazsın sistemine geri dön birde ben aldım diyenleri takip etmekle uğraşma.