• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

14 şubat P pembehayaller06 için okuyoruz

Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz her daim alıma açıktır ——-

1- ceymi ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R Rad-8
4- Erwaaaa Erwaaaa
5- çıktı
6- R4bi4 R4bi4
7- @Vayneymis
8- Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi nursevdi
13 kalp
14- P pembehayaller06
14- L lionyez
15 B Burcinak
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg 1
21 [USER=872542]@aselatilgan[/U[
32- çıkarıldı
23 çıkarıldı
24 [USER=835630]@Gokkusagi80
kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1
27 [USER=873694]@Gullbahcemm

28 @Yariiimm
29- @nisan06
30- Yasmin42423 Yasmin42423
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1
34- [USER=685737]@Halitim

35- çıkarıldı
36- @Meleekk3 1
37 [USER=825062]@Sevgi999

38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

38 kişiyiz oturmuş vay efendim ben herkese okucam!!!!
Vay efendim 3 günde bitsin !!!!
Vay efendim 10 günde bitsin !!!
Vay efendim ama ben topik kurallarına göre geldim yoksa gelmezdim !! !!!!!!
Ne istiyorsunuz benden !!!!!!!!
Öyle ya da böyle geçti diyorum Burak’ın da yoluma bakıyım!!!!!!!!!!!!!!!!

Vayneymis bak şimdi cevap yazmaya zorluyorsun beni. Eğer bir yanlış yapıyorsan tabiki de bunu ifade edeceğim burada jac kişiyi kirdin geçirdin farkında mısın. Bu nasıl ifade vay herkese okuyacakmış vay 3 günde bitsin mis. Tabiki de okuyacağım ve ve tabiki de doğal olarak bize baştan tanımış olduğun sürenin bitmesini beklemek doğal hakkımız. Sen nasıl bu ifadeleri kullanabiliyorsun. Çok çok ayıp ediyorsun. Hep diyorsun konu sahibini rencide edilmemeli pardon ama sen ne yapıyorsun sen bu sözlerinle ifadelerinle rencide etmiş olmuyor musun. Dün geceden beri sürekli veryansın ediyorsun bi de hak hukuk karıştırma diyorsun. Milletin kalbini kırarsan üstüne birde dalga geçer gibi ifadeler kullanırsan kusura bakma evet sen hakka giriyorsun kalp kırıyorsun ve kendi koyduğun kurala kendin uymuyorsun. Sen bilirsin bu şekilde dalga geçilmek için gelmedim ben buraya. Biz bu sana mi dikkate akarak katıldık. Ben her konuşmamda yanlış anlama kalbini kurmak istemem gibi cümlelerle yaklaşırken senin ifadelerine bak. Yakıştı mı şimdi. Birde yok çok uzun mesajlar yazıyor musun ve sen yazmıyor musun. Kaç mesaj yazmışsın geceden sonra ben konu kalandı anıyordum bi baktım ohooo baya kin kusmuş dün.

Ve şimdi de tutup zaman sınırlaası yok diyorsun. Ilk başta 1 hafta defin sonra 3 Gün dedin şimdi de zaman sınırlamamız yok diyorsun. Verilen sözün bozulması nin ne kadar günah olduğunu kişinin Üzerin e yalan olarak yazıldığı konusundaki hadis ı hatırlatmak isterim tmm v
Ben liste bitene kadar burada olacağım sonra çıkacağım. Ama söyleyeyim çok kişiyi kirdin geçirdin burada

Tam gaz devam ediyorum biri çıkıyor upuzun mesaj herkesin huzuru bozluyor
Ya ben hayatımda dua topiğinde kavga çıkarmadım
Konu sahibi yanlış yapsa bile rencide etmedim herkesim içinde

Ya iyiki de rencide etmiyorsun. Yok surem de surem yok hakkımda hakkım yok mesaj yazmayın bir daha yok işinize vs. Iyikide rencide etmiyorsun. Biz bi şey deneyelim yapılan yanlışları hatırlamayalım ama sen uzun uzun mesajlar yaz hakaret et dalga geç. Süpermiş doğrusu.

Eğer ki uzun mesaj yazmakla huzur bozuluyorsa kendin neden yazıyorsun. Birak kendi koyduğun kurala kendi verdiğin süreye kendin uymuyorsun sonra veryansın. Sana seni övecek seni sürekli haklı bulacak insanlar lazım mis. Eleştiri oldumu kötü üye olunuyor hemen. Helal vallahi

Kusura bakmayin ama yeter buz buraya kavga dinlemeye mi geldik kuran okuyup birbirimize dua etmeye mi işin icine kavga koymayin surda allah rizasi icin bisey yapiliyor yeter susun burda sizin hakkiniz diye bisey yok herkesin hakki hukuku var sizde bizim cevap vermeyip sadece kuran okuyanlarin hakkina giriyorsunuz o zamn lutfen yeter artik biraz sukunett

Kurallar!!!!

Kendimize dahi niyet asla yok (şu kadar günde bitecek diye kati kural yok. Acele etmeden okuyoruz zaten sayımız da fazla olduğundan kısa sürede bitiyor)

3- sohbet etmek yasaktır

1- ceymi ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R Rad-8
4- Erwaaaa Erwaaaa
5- çıktı
6- R4bi4 R4bi4
7- @Vayneymis
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi nursevdi
13 kalp
14- P pembehayaller06
14- L lionyez
15 B Burcinak
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg 1
32- çıkarıldı
23 çıkarıldı
kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1

28 @Yariiimm
29- @nisan06
31- @Erolummm
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1

35- çıkarıldı
36- @Meleekk3 1

38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
5 tane okudum

İnanın bende çok sıkıldım artık yeter Allah’ın kelamını okuyoruz herşey biyana biz bayanız bize yakışıyomu böyle şeyler bide ellerimizi açıp dua ediyoruz dilimizde Kuran çok ayıp gerçekten bu saatten sonra huzurla geri kalan arkadaşların niyetlerine meryem surelerimizi okuyup bitirelim inşaallah ...

Burası benim açtığım konu ve hiç kimse beni lekelemeye , suçlamaya yönelik mesaj yazmasın
Mümkünse akıl da vermesin !

Bu durunda lütfen sende senin davetine icabet edilip halis niyetle buraya katılan şahsım dahil bazı kişileri fırçalayıp dalga geçmekten vazgeç veytfen bitir bu fircajatini da artık okumalarimiza yogunlasalim. Topigin sahibi olman bizleri fırçalama hakkını vermez sana

Arkadaşlar merhaba;
Öncelikle Allah HAYRIMIZI kabul etsin. Yazmayın yazmayın demişsin de ben yazmasam olmaz. Etiketleyememişsin çünkü uyarı aldım 2 gün. Sorun değil.Kuranı, kelamı yapılan duları burada olma sebebibimiz bir kenarı bırakın lütfen, okuyacaksanız o şekilde okuyun..
İnsan rencide etmek, topik sahibini rencide etmekten bahsediyorsun. ." 31 ocakta son yazmış" diyorsun o konuya gelince 31 ocakta regl oldum ve "Sabah regl oldum lütfen beni listeden çıkarma dedim. " lütfen dedim lütfen!!!! herkes duysun REGL İM 6 GÜN SÜRÜYOR. ve bittiği gün 6 şubatta da " Ben geri döndüm, Listeden silinmişim ama ben yine 1 tane okudum dedim. Senin cevabın; "Çok bile durdun! Çoktan Silmeliydim! Duygu sömürüsü yapma, hakka hukuka girme! Gerçek yüzünüz ortaya çıkıyor! Arkadaşım bana hala açıklayamadın gerçek yüzüm neymiş? :skandal:
Sen kimsin beni tanımadan hakkımda bilgin yokken fikir atıyorsun ortaya? Bela yazmamdaki sebep şuydu Bunlar da beni rencide edici şeyler. Bela okumam yanlıştı ama senin gibi karakterini, insanlığını, kişiliğini bilmediğim insanlara kurduğun cümleleri ben asla kimseye kurmam yazdıklarımı tekrar oku asla da kurmadım. Ve sen başlattın insanlığıma hakaret etmeye o yüzden Allaha havale ediyorum.O versin senin cezanı.
Baktım okumalar 3 güne düşmüş ona itiraz etmedim, asla. diyorsun ya çok sitresli işteyim, yarın ofiste uyucam herhalde filan diye. Bak ben o kadar da rahat değilim iş yerinde . İşimi gücümü bıraktım 3 gün içinde okunması gereken kişiye de 1 tane okudum, öğrenir öğrenmez ve bununda bilgisini verdim.. çıtçıt elimde telefon olan insan değilim. Sürekli takip etmem için akşam evden giriyorum, nete . İnsanlar regl olmaya korkar oldu.
Ayrıca öneri ve tavsiyelere açık olmasını isterim bir topik sahibiniz.
Arkadaşlar hırstan filan bahsetmişsiniz , ortada hırs olacak bir şey yok. Ama haksızlık çok ayrı bir konu keşke "Çok bile durdun! Çoktan Silmeliydim! Duygu sömürüsü yapma, hakka hukuka girme! Gerçek yüzünüz ortaya çıkıyor! bu cümleleri kurmadan bir kontrol ediyorum deseydi. Demeseydi de ben okuyordum gerçi. Ama kimin gerçek yüzü ortaya çıktı konusunda yorum yapmıcam.
Duygu sömürüsünü ben yapmadım, salona geçtim, çok sitresliyim, hemen eve gider uyurum diyen yaptı. Ben sadece vermem gereken bilgileri verdim , regl oldum silme, okudum yazdım.
Şimdi gelirsem dua kısmına Kuran okuma kısmına.
Bir arkadaş demişti Allah için 5 dk ayırıp yazamaz mısınız? Bildirim yapamazmısınız demiş . Sonradan da ben bir tane okudum ama yazmayı unuttum demiş. Buna da güldüm ne yalan söylim. Kimseye laf atmak için demedim bunu ama demek ki unutulabiliyor, insanlık hali, giremeyebiliyorsun.
Anladığım kadarıyla bir çoğumuz çocuk için buradayız.
Allah hepimize ikişer ikişer nasip etsin. :emir_bebek: Yasin süresinde geçen Mubin yerlerinde okunacak mubin duasını da bakmanızı öneririm. Ayrıca okumada eksik kalan dua, Cüz ve ya sureler olursa bana özelden ulaşabilirsiniz. Musait olur isem memnuniyetle okurum. Rabbim Hayrımızı kabul etsin. Bundan sonra yazılanlara emin olun :KK47: kulaklarımı tıkayacağım, duymayacağım. Sonuçta önce benim huzurumu sonra da kimsenin, kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yok. En güzele Emanetsiniz :KK200:

Kurallar!!!!

3- sohbet etmek yasaktır

1- ceymi ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R Rad-8
4- Erwaaaa Erwaaaa
7- @Vayneymis
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi nursevdi
13 kalp
14- P pembehayaller06
14- L lionyez
15 B Burcinak
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg 1
32- çıkarıldı
23 çıkarıldı
kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1

28 @Yariiimm
29- @nisan06
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1

35- çıkarıldı
36- @Meleekk3 1

38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

14 şubat Ezgi arkadaşımız için okuyoruz kullanıcı adı P pembehayaller06

Kurallar!!!!

3- sohbet etmek yasaktır

1- ceymi ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R Rad-8
4- Erwaaaa Erwaaaa
7- @Vayneymis
9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi nursevdi
13 kalp
14- P pembehayaller06
14- L lionyez
15 B Burcinak
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg 1
32- çıkarıldı
23 çıkarıldı
kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1

28 @Yariiimm
29- @nisan06
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1

35- çıkarıldı
36- @Meleekk3 1

38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

14 şubat Ezgi arkadaşımız için okuyoruz
kullanıcı adı P pembehayaller06

Kurallar!!!!

3- sohbet etmek yasaktır

1- ceymi ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R Rad-8
4- Erwaaaa Erwaaaa
7- @Vayneymis 1
8- [USER=853636]@Cikolatalikurabiyem

9- @selcanmehmetcan
10-Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi nursevdi
13 kalp
14- P pembehayaller06
14- L lionyez
15 B Burcinak
18 çıkarıldı
19 @gunes0101
20 @esrayg 1
32- çıkarıldı
23 çıkarıldı
kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1
27 [USER=873694]@Gullbahcemm 1
28 [USER=708113]@Yariiimm

29- @nisan06
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1

35- çıkarıldı
36- @Meleekk3 1

38 @amineazra[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Back