EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Fayda gören çok var ben sülük koydurmadim rahme ama kuyruk sokumumdan hacamat yaptirmistim adet düzensizliğine filan iyi geliyor Allah'ın izniyle

SEVDAM07 için okuyoruz

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

1- ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa 5
5- Rakika 0
6- R4bi4 0
7- @Vayneymis 3
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan o
10- Çıkarıldı
11- SEVDAM07 0
12 nursevdi 2
13 T Tatlianne20 0
14- L lionyez 0
15 B Burcinak 0
16 miyaww__ 2
17 @Mucizeolsakeske 1
18 turuncusemsiye 0
19 gunes0101 0
20 @esrayg 1
21 A aselatilgan 3
22 P pembehayaller06 0
23 @Hayalimdi gercek oldu 1
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 mayissinegi 0
26 @Mfsg 1
27 Gullbahcemm 1
28 Yariiimm 2
29- N nisan06 1
30- Yasmin42423 1
31- Erolummm 1
32- Ovaras 0
33- @glmserser 1
33- @Halitim 2

Tamam canım benim oldu şimdi gönül rahatlığıyla çıkabilirim siteden hadi Allah'a emanet olun ❤❤❤

Allah şifa versin canım hayırlısıysa işe yarar inşallah

Kızlar mazeretsiz olanlar okusun lütfen
Arada bi okuyup okumayanlar var lütfen duyarlı olalım
Zorla okutacak değilim ama mazeretsiz olup okumayan varsa listeden çıksın
Siz hiç alımlara devamlı açık dua topiği gördünüz mü biz burada bunu sağlıyoruz her gelene kapımız açık ama okumayana da kapımız kapalı
Zaten banlanmama yakın arada bana ters cevap veren biri yine verdi güldüm geçtim ama bu benim son çabam

Kuzum şimdilik 5 okudum ama adet olcak gibiyim olmassam yarın eve geçince okicam

İnşallah canım annem de bana demişti geçen belini çekiyim die bazen göbek de düşüklükten de olabiliyormuş bilmiyorum ki canım benim allah yardımcımız olsun
Vayneymis ben bi kadına gittim demistim ilaç dedigim suluktu ve sen bana muhabbet oluyor demistin burda yazmayalim demiştin şimdi neden konuşuluyor anlamadım.ve açıkçası bana karşı olan bişey mi diye düşündüm suanda

Ay canım yaa valla cevap vermicektim muhabbet oluyo die ayıp olmasın die yazdım :)) tamam kimseye yazmam

İnşallah canım annem de bana demişti geçen belini çekiyim die bazen göbek de düşüklükten de olabiliyormuş bilmiyorum ki canım benim allah yardımcımız olsun
Evet göbek düşüklüğü de engel oluyor ama göbeği düşünce insan duramaz çok ağrıyor beli filan hali takati kesiliyor midesi bulanıyor. Benim başıma geldi biliyorum

Ay canım yaa valla cevap vermicektim muhabbet oluyo die ayıp olmasın die yazdım :)) tamam kimseye yazmam
Hayır yazabilirsin ben onu demiyorum konuşuluyor yani gördüğün gibi ve bana böyle cevap vermemistin o yüzden dedim.sorun değil tabiki yazmak hepimizin.hakkı neyse hayırlı akşamlar.1 tane daha yazarsin bana inslalah yarın okurum

Kusura bakma canım sana bı kastimiz yok hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…