Tamam canım yeter ki mazeret bildirelim sorun olmaz@Vayneymis canım ben 1 arkadaşa okuyamadım o gün evde değildim akşam da gelmedim ertesi gün tamamlanmıştı. Bir de yeni yeni öğrendim yarım saatte 1 tane veya 2 tane okuyabiliyorum pratik değilim okudukça hızlanacağımı söyledi öğrendiğim hoca. O yüzden çok okuyamıyorum. Engel olacaksam çıkarabilirsin beni de gerçekten engel olmak istemem.
Hadi canlanın
İçerden yeni çıktım zaten diomuşum tövbe tövbe :)) hAdi hadi hadiii
Helal olsun ne halkın var canlar sadece merak ettim deKusura bakma canım sana bı kastimiz yok hakkını helal et
Ben yaptirdim bi sikinti yok canm korkmaHuhu kızlar
Bugün hacamat için bir bayanla görüştüm. Bebek için yaptırmak istiyorum dediğimde bana onun için rahim sülüğü yaptırmayı önerdi ve bi bayana yönlendirdi işinin ehli  Gelip evimde yapacak. Açıkçası korkmuyorum değil
aa ondan sonra mı oldu bebiş canım :)Ben yaptirdim bi sikinti yok canm korkma
Kızlar üşenmedim tek tek yorumladım
Sizden isteğim aşağıda yanında soru işareti olan/ anlam veremediğim Kişiler bugün haber versinler lütfen
Ve ben devamlı son durumları takip etmekten yoruldum benim görevim açıklama yapmak
Peşten koşmak
Ve tölerans göstermek değil
Ve an itibariyle haber vermeden herhangi sebeple okumayanları silicem açıklama yapıp da kendimi parçalayamam enerjimi tüketmem daha fazla Yok yere
Ben böyle açıklama yapmaya devamedersem daha çok kaybederim ama son
ceymi ??????
H hayalalemiveben mazereti pazartesi bitiyor
R Rad-8 (internet çekmeyen yerdeydim demişti silmiyorum )
Rakika hem mazeretli hem ilgili aklımda da kalmış oluyor mazereti
R4bi4 mazeretli
@selcanmehmetcan mazeretli
SEVDAM07 önceden çıkarmıştım tekrar aldım ama yine yok
L lionyez ????
B Burcinak aslında okurdu hep bi gündür ses yok
turuncusemsiye ???
gunes0101 mazeretli ve ilgili P pembehayaller06 mazeretliyim demedi
25mayissinegi
Canım benim öyle düşünme hiç günde 1 tane okusan bile inan çok makbule geçer sende bu sayede hızlandırırsın okumanı engel olmassın yararın olur daha çok@Vayneymis canım ben 1 arkadaşa okuyamadım o gün evde değildim akşam da gelmedim ertesi gün tamamlanmıştı. Bir de yeni yeni öğrendim yarım saatte 1 tane veya 2 tane okuyabiliyorum pratik değilim okudukça hızlanacağımı söyledi öğrendiğim hoca. O yüzden çok okuyamıyorum. Engel olacaksam çıkarabilirsin beni de gerçekten engel olmak istemem.
Amin canımSEVDAM07 icin 2 tane okudum rabbim kabul eylesin insallah
Allah kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?