• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Huhu kızlar ❤️❤️
Bugün hacamat için bir bayanla görüştüm. Bebek için yaptırmak istiyorum dediğimde bana onun için rahim sülüğü yaptırmayı önerdi ve bi bayana yönlendirdi işinin ehli  Gelip evimde yapacak. Açıkçası korkmuyorum değil:-)
Fayda gören çok var ben sülük koydurmadim rahme ama kuyruk sokumumdan hacamat yaptirmistim adet düzensizliğine filan iyi geliyor Allah'ın izniyle ;)

SEVDAM07 SEVDAM07 için okuyoruz

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

1- ceymi ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa Erwaaaa 5
5- Rakika Rakika 0
6- R4bi4 R4bi4 0
7- @Vayneymis 3
8- Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan o
10- Çıkarıldı
11- SEVDAM07 SEVDAM07 0
12 nursevdi nursevdi 2
13 T Tatlianne20 0 :KK200:
14- L lionyez 0
15 B Burcinak 0
16 miyaww__ miyaww__ 2
17 @Mucizeolsakeske 1
18 turuncusemsiye turuncusemsiye 0
19 gunes0101 gunes0101 0
20 @esrayg 1
21 A aselatilgan 3
22 P pembehayaller06 0
23 @Hayalimdi gercek oldu 1
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 mayissinegi mayissinegi 0
26 @Mfsg 1
27 Gullbahcemm Gullbahcemm 1
28 Yariiimm Yariiimm 2
29- N nisan06 1
30- Yasmin42423 Yasmin42423 1
31- Erolummm Erolummm 1
32- Ovaras Ovaras 0
33- @glmserser 1
33- @Halitim 2

SEVDAM07 SEVDAM07 için okuyoruz

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

1- ceymi ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa Erwaaaa 5
5- Rakika Rakika 0
6- R4bi4 R4bi4 0
7- @Vayneymis 3
8- Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan o
10- Çıkarıldı
11- SEVDAM07 SEVDAM07 0
12 nursevdi nursevdi 2
13 T Tatlianne20 0 :KK200:
14- L lionyez 0
15 B Burcinak 0
16 miyaww__ miyaww__ 2
17 @Mucizeolsakeske 1
18 turuncusemsiye turuncusemsiye 0
19 gunes0101 gunes0101 0
20 @esrayg 1
21 A aselatilgan 3
22 P pembehayaller06 0
23 @Hayalimdi gercek oldu 1
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 mayissinegi mayissinegi 0
26 @Mfsg 1
27 Gullbahcemm Gullbahcemm 1
28 Yariiimm Yariiimm 2
29- N nisan06 1
30- Yasmin42423 Yasmin42423 1
31- Erolummm Erolummm 1
32- Ovaras Ovaras 0
33- @glmserser 1
33- @Halitim 2
Tamam canım benim oldu şimdi gönül rahatlığıyla çıkabilirim siteden hadi Allah'a emanet olun ❤❤❤

Huhu kızlar ❤️❤️
Bugün hacamat için bir bayanla görüştüm. Bebek için yaptırmak istiyorum dediğimde bana onun için rahim sülüğü yaptırmayı önerdi ve bi bayana yönlendirdi işinin ehli  Gelip evimde yapacak. Açıkçası korkmuyorum değil:-)
Allah şifa versin canım hayırlısıysa işe yarar inşallah

Kızlar mazeretsiz olanlar okusun lütfen
Arada bi okuyup okumayanlar var lütfen duyarlı olalım
Zorla okutacak değilim ama mazeretsiz olup okumayan varsa listeden çıksın
Siz hiç alımlara devamlı açık dua topiği gördünüz mü biz burada bunu sağlıyoruz her gelene kapımız açık ama okumayana da kapımız kapalı
Zaten banlanmama yakın arada bana ters cevap veren biri yine verdi güldüm geçtim ama bu benim son çabam

Kızlar mazeretsiz olanlar okusun lütfen
Arada bi okuyup okumayanlar var lütfen duyarlı olalım
Zorla okutacak değilim ama mazeretsiz olup okumayan varsa listeden çıksın
Siz hiç alımlara devamlı açık dua topiği gördünüz mü biz burada bunu sağlıyoruz her gelene kapımız açık ama okumayana da kapımız kapalı
Zaten banlanmama yakın arada bana ters cevap veren biri yine verdi güldüm geçtim ama bu benim son çabam
Kuzum şimdilik 5 okudum ama adet olcak gibiyim olmassam yarın eve geçince okicam

İnşallah canım annem de bana demişti geçen belini çekiyim die bazen göbek de düşüklükten de olabiliyormuş bilmiyorum ki canım benim allah yardımcımız olsun
Vayneymis ben bi kadına gittim demistim ilaç dedigim suluktu ve sen bana muhabbet oluyor demistin burda yazmayalim demiştin şimdi neden konuşuluyor anlamadım.ve açıkçası bana karşı olan bişey mi diye düşündüm suanda:KK43:

Vayneymis ben bi kadına gittim demistim ilaç dedigim suluktu ve sen bana muhabbet oluyor demistin burda yazmayalim demiştin şimdi neden konuşuluyor anlamadım.ve açıkçası bana karşı olan bişey mi diye düşündüm suanda:KK43:
Ay canım yaa valla cevap vermicektim muhabbet oluyo die ayıp olmasın die yazdım :)) tamam kimseye yazmam :KK16:

İnşallah canım annem de bana demişti geçen belini çekiyim die bazen göbek de düşüklükten de olabiliyormuş bilmiyorum ki canım benim allah yardımcımız olsun
Evet göbek düşüklüğü de engel oluyor ama göbeği düşünce insan duramaz çok ağrıyor beli filan hali takati kesiliyor midesi bulanıyor. Benim başıma geldi biliyorum

Ay canım yaa valla cevap vermicektim muhabbet oluyo die ayıp olmasın die yazdım :)) tamam kimseye yazmam :KK16:
Hayır yazabilirsin ben onu demiyorum konuşuluyor yani gördüğün gibi ve bana böyle cevap vermemistin o yüzden dedim.sorun değil tabiki yazmak hepimizin.hakkı neyse hayırlı akşamlar.1 tane daha yazarsin bana inslalah yarın okurum:KK16:

Kusura bakma canım sana bı kastimiz yok hakkını helal et :(

Back
X