canım benim inan ne desem bilemedim ama seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim inşallah sabrının mükafatını kat kat sana verir hayırlısı buymuş demekten ve duaya sarılmaktan başka elimizden bişey gelmiyo malesef... annem hep der bana Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş bizde imtihandayız sabrederek dua ederek başaracağız inşallah canım. Bi dostum anlatmıştı bi kadın varmış çocuğu olmuyormuş herşeyi denemişler olmamiş bi tavsiye ile alim bi zatın yanına gitmiş durumu anlatmış benim için dua et de Allah bana bi evlat versin demiş kadın alime. alimin de kalp gözü açıkmiş kadına kardeşim demiş ben ne kadar dua etsemde senin çocuğun olmaz hiç boşuna uğraşıp kendini üzme Allah sana evlat nasip etmemiş sabret melisin ve hayatına devam etmelisin demiş. kadın alimin yanından ayrılmış ve bu duruma çok üzülmüş her gün dua etmiş Rabbim bana hayırlı salih eli yüzü düzgün evlat nasip et sen merhametlilerin en merhametlisisin demiş. aradan zaman geçmiş herkes kadına boşuna uğraşma kabullen diyorlarmış ama kadın hiç bıkıp usanmadan her gün Allah tan bi evlat vermesi için dua etmiş ve sonunda RABBİM de kadının dualrını kabul etmiş kadına bi evlat nasip etmiş. aradan zaman geçmiş kadın alimle karşılaşmış alim kadını görünce çok şaşırmış kadın alime bana evladın olmaz demiştin ama Allah bana evlat nasip etti demiş alimde senin kaderinde evlat yoktu ama seno kadar içten ve inanarak dua ettin ki merhametlilerin en merhametlisi RAHMAN ve RAHİM olan ALLAH bu inancın ve imanın karşısında senden haya etti ve sana evlat verdi demiş. yani canım benim yılmadan yıkılmadan dua edicez isteyeceğiz ve RABBİM DE İNŞALLAH bizlere mükafatımızı verecek. çok uzattım hakkını helal et canım dilim döndüğünce anlatmaya çaıştım. Rabbim hepimize güç kuvvet iman ve imkan versin bizlerde istemekten hiç vazgeçmeyelim inşallah bizlerede annelik nasip olacaktır canım