Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok sevindim kız. rabbim bizede hayırlı sağlıklı evlatlar versin.2 tane daha okudum arkadaslar test sonucum pozitif bu arada dualarınız için tekrar teşekkür ederim isteyen herkese evlat nasip etsin Rabbim
Canimm kesinlesmesi icin yarin sabah birdaha yappo hadii insallah minigin seninledirr canim bnmmm insallahhh tez vakitlliHayırlı sabahlar arkadaşlar ben bu sabah test yaptım ilk on dakka bekledim bi şey yoktu iki sonra baktığımda pozitif tarafı silik şekilde çıkmıştı sizce ne yapmaliym
canım test de bekleme süresi yazıyo o süre gecince çizgilerin bi anlamı yok ama inşallah rabbim nasip eder belki geç döllenme filan olmuştur yarın sabah tekrar yap ama süresine dikkat et bazen 5 dk yazıyo bazen 20 dk yazıyo bekleme süresiniHayırlı sabahlar arkadaşlar ben bu sabah test yaptım ilk on dakka bekledim bi şey yoktu iki sonra baktığımda pozitif tarafı silik şekilde çıkmıştı sizce ne yapmaliym
merakla beklorum canım inşallah hayırlısıyla pozitif çıkar ama değilse çok üzülmek yok Rabbim en hayırlı zamanda ve en güzel şeilde bizlere evlatcıklarımızı nasip edecektir.