Evlat sahibi olamamak...

Hayır hiç düşünmedim çünkü yumurtalık rezervlerime dokundurmaya niyetim yok :) tüp bebek ihtimalimi de bitirmek istemiyorum

2 yıldır içinde bulunduğum durum .. hamdolsun ki bir saglik sorunumuzyok ama olmuyor.. Demekki vardır Rabbimin bir bildiği. Bizlerinde imtihanı budur belkide .. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah ..
Ve inanın bu yazıyı ben yazmışım gibi ayni. Hayatlarımız o kadar benziyor ki o haberi bende gördüm ve o kadar çok ağladım ki o an çok dualar ettim. Yazdığınız her bir yazı her bi söz benim başımdan da geçti defalarca ve hala da geciyor. Bizi en çok biz anlarız . O yuzden bol bol dua EDELİM .

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum
3 sene ağladım bebeğim olmuyor diye..
Sonra hiç ummadığım anda gebe kaldım
Gebeliğim erken doğumla sonuçlandı
Agla agla bekledigim bebeğimi kaybettim.
1 sene oldu 3 Ocakta..
Demem o ki
Çok üzülüp ağlama

Beterin beteri var bu dünyada. .

Benim bir yakınım 14 yil sonra hamile kaldı. Hemde doktorlar hic umut yok sizin asla cocugunuz olmaz demişti.
Sizde oyle bir durumda yok bi defa hamile kalmışsınız yine kalabilirsiniz. Rabbim gönlünüzdeki herseyi nasip etsin inşallah. Dua etmekten vazgecmeyin hicbir dua cevapsız kalmazmış.
Tabi herşeyi yaşayan bilir kıyamam sana

Yazılmış mı bilemiyorum ama evlatlık almayı düşünmediniz mi hiç?
Bi de bu kadar kendinizi yıpratmayın herkes çocuk yapacak diye bişey yok başka şeylerle ilgilenin.

Hanımlar hepinize cevaplarınız icin cok tesekkur ederim.Adeta beni omuzlarımdan tutup kaldırdınız kendime getirdiniz.Hayatta beterin beteri var elbet.Ancak insanız hepimiz neyin yokluğunu yasıyorsak gönül bu istiyor işte...hele ki kadın olarak duygusal ve narin yaratılmışız.İnsan bir yere kadar dayanabiliyor."bebeğimi kaybettim" bolumu var açıp oradaki yazılanları okur kendimi terbiye ederdim.İnsanlar neler yaşıyor sana ne oluyor derdim.içimdeki sessiz çığlığı da sustururdum...Dedim ya gönül bu istiyor..Yapım gereği çocukları cok seviyordum.yani sadece kendi çocuğum olup olmaması degil.icimde surekli çocuk sevgim var onların dünyası o kadar eğlenceli ki...Hal böyle olunca duygular yoğunlaştı ve ağırlaştı icimde...varolun hepiniz...kimi kendini anlattı,kimi bir komşusunu,akrabasını anlattı ve kiminizde buyuk teselliler verdiniz hepinize yeniden tesekkur ederim.Bana yalnız olmadığımı hissettirdiniz.Demekki hayatta halden anlayan insanlar da varmış.İlk düşügüm olunca demekki hamile kalabiliyorum diye teselli etmiştim kendimi ama kaybedince daha zor oluyor.İnsan hemen yerini doldurmak istiyor.acisini silmek...doktorlar sizin çocuğunuz olur acele etmeyin deyince önce akışına bıraktık sonra arada düşük oldu ondan sonra da yine bir sene olmazsa gelin dediler haydi biraz daha derken baktım ki yaşım ilerlemiş.baska şehirde Devlette iyi bir doktor bulduk Allah nasip ederse oraya gidip geleceğiz artık.orada da durumumuzu anlattık ama sen 6 sene beklemişsin daha fazla bekleme gel hemen tup yapalım demiyorlar.ortada ciddi engel teşkil edecek bir durum bulamadıkları icin en az 2 veya 3 aşılama gerekiyor.ondan sonra tüp bebek oluyor.Bana kendimi iyi hissettirdiniz Hepiniz sağlıkla kalın...

Size ve sizin gibi tüm evlat isteyen güzel yürekli
insanlara tüm kalbimle dualarınızın en kısa zamanda kabul olmasını temenni ediyorum.O kadar samimiyetle yazmışsınız ki yorum yapmadan geçemedim.

Senı cok iyi anlıyorum evlat özlemiyle yanan biri olarak benim hic olmayacak çocuğum öyle diyor doktorlar Rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin.

Canim benim bir arkadasimin 8 yil cocugu olmamis esiyle bu yuzden ayrilmislar sonra yapamayip tekrar evlenmisler ve Rabbim 2 tane saglikli cocuk verdi Rabbim icin imkansiz yok sen duana inanmana devam et insallah birgun seninde saglikli cocuklarin olur ama duani ederkende dikkat et hayirli ve saglikli bebislerin olur insallah Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz

Aglayarak okudum icimi parcaladin bende 6 yillik evliyim hayirlisi herseyin ama hergecen gun icim yaniyor icim kaniyor artik icimi dindiremiyorum... rabbim bizlerde nasip etsin o guzel duyguyu o cennet kokusunu artik kimsenin cocugunu sevemiyorum hep yanlis bakiliyor... kendimi okadar bos hissediyorumki esime bile acamiyorum icimi anama bile sadece rabbim biliyor boyle yanip kavruldugumu 6 yildir bikmadan usanmadan heray umutlandigimi... kac tane doktora gittim sebebsiz olmuyor suan dogudayim esimin isinden dolayi burda tup bebek imkanim yok ama bayiya gecince nasip olirsa hemen tup bebek deneyecem tabiki yinede hayirlisi insaallah verir rabbim.. alanda rabbim verende rabbim...

Tüp bebek icin maddiyatimiz el vermiyor paramızı biriktirmemiz gerekiyor onun içinde zaman Laz'ım
Maddi durumu olmayana devlet tüp bebek için yardımda bulunuyor diye biliyorum, yanlışsam düzeltin?
Ama doktorlar tıbben tüp bebek olayına gerek duymuyor elbet olur diyorsa devlet ödemiyor diye duymuştum..

Canım 6 yıl çok uzun bi zaman değil, etrafımızda çok örnekler var..

Elbette seninde olacaktır, Rabbim ol dediği zaman..

Hakkında hayırlısı

Tüp bebek icin maddiyatimiz el vermiyor paramızı biriktirmemiz gerekiyor onun içinde zaman Laz'ım
Canım ben üniversite hastanesinde tüp bebek yaptım ücretli.. dr kızdı neden rapor çıkartmıyorsun 1.800 e gelir ilaçlarla birlikte dedi. Ama ben beklemek istemiyorum dedim... yani öyle çok yüksek rakamlar değil dışarda aşılamayı bile 1000 liraya yapıyorlar umutsuz olma

Devlette tüp bebek deneyin, tedavinizi olun. Hayırlısı ile bebeğiniz olacaktır.
Bir kere hamile kalmışsınız, oluyor demekki, umutsuz olmayın e mi.. Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin, inşallah!

Yazınızı iş yerinde okudum okurken gözlerim doldu İnşaalah Allah size de anneliği tattırsın ama umudunuzu hiç yitirmeyin ".korkar olmustum birinin çocuğuna bişey olurda nazar değdi diye benden bilirler sandım cekindim sevmeye.Özguvenimi kaybettim adeta.Bakislardan çekindiğim icin arkadaşlarımızın çocuklarını gizlice basini oksar sever hemen elimi çekerdim hasretimi dindirirdim."demişssiniz ya burası beni çok etkiledi İnşaallah kendi çocuğunuz olur siz de doyasıya onu seversiniz.

Cnm önce ilaç tedavi veriyor klomen vb ilaçlar yumurta geliştirici 5 gün içiyorsun bitince gidiyorsun yumurtalarını ölçüyor yeterli olgunluğa ulaştıysan çatlatma iğnesi vuruyor.Bu iğneden 36 saat sonra günaşırı ilişki diyor.Bir hafta bu şekilde sonra gününü bekliyorsun.Bu tedaviye olumlu yanıt alamazsan ki bu 3 defa 3 er ay tedavi süreci o şekilde oluyor.Gebelik olmazsa iğnelere başlıyor.Stres yapma en büyük düşmanı stres gerçekten

İnsallah canim.hep dua ediyorum.hayirlisiyla rabbim gösterecek o günleri de...

Sağol canim. O catlama ignesini nasil vuruyor normal iğne yapar gibi mi yoksa farkli mi

Hepimiz isteriz bir gun bir cocuk sahibi olmayi, dunyanin en guzel seyi bence cocuklar ama..

Cocuk cocuk diye de kendimizden mi vazgeciyoruz diye dusunuyorum bazen. Evliligin temeli cocukmus gibi, olmazsa dunya basimiza yikilrmis gibi dusunuyoruz ama evlilik siz ve esiniz oncelikle. Allah verirse ne ala , ola ki vermezse de bu kadar uzulup ah etmeyin. Esinizle mutlu olmanin envai cesit yolu, beraber yapilacak onlarca guzel sey var. Kendinizi bunlardan da mahrum birakmayin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…