4 marto zaman listedeki tüm kızlar önerimizi kabul ediyorsanız bat tarihlerimizi bu mesaj altına cevapla kısmından yazın yada başka öneriniz varsa paylaşın
- @arkadasimes (evlat sahibi olmak için )
- 4 41EEEEE41 (evladını sağlıkla kucağına almak için)
ftmclk (evlat sahibi olmak için ) Hanimkoylununhanimi (evladını sağlıkla kucağına almak için ) - @ikraberraol (evladını sağlıkla kucağına almak için)
- @Vavin (evlat sahibi olmak için )
Ceydagvsl (evlat sahibi olmak için ) - @ersunum(evladını sağlıkla kucağına almak için )
Supurgesizcadiii35 (evlat sah
Aynen canım tamamcanım ilk seninse zaten topluda senin içinde olacak ama özellikle sanada dua ederiz.
Ne zmn çıkacaktı kuzum senin kan sonucuBen kabul ediyorum canım benim bat tarihi 26şubattı geçti yanı hala hasta olmadım
Saat 4 gbi demişlerdi canım arayacaklar beni haber veririm size ona göreNe zmn çıkacaktı kuzum senin kan sonucu
Tamam cnm güzel haberler bekliyorum Napıyorz şimdiSaat 4 gbi demişlerdi canım arayacaklar beni haber veririm size ona göre
Hadi inşaallah Allah hayirli haber nasip etsin canımSaat 4 gbi demişlerdi canım arayacaklar beni haber veririm size ona göre
Canım topiği sen devam ettir
iyi fikir canım hatta bence topiği sen yönet listeyi sen devam ettir Olur mu sana zahmet olmazsa sen daha bilgilisin sanırım
rabbim mübarek günde hayırlı haberler aldırsın inşallah canımSaat 4 gbi demişlerdi canım arayacaklar beni haber veririm size ona göre
canım bence herkes gün içinde okuduğunu mesaj olarak yazsın gün sonunda toplayarak bugün şu rakama ulaştık bu kadar kaldı diyelim şimdi 605in üstüne okursak sende bende 605 üstünediye devam ederiz sayı karışmazmı sonraİsterseniz toplayarak gidelim 605 şuanda herkes 605 in üstüne toplayarak gitsin hem takibi daha kolay olue
Valla diğer topiklerde hep öyle yapılıo ama siz bilirsiniz akşam toplansın derseniz onada uyarım ben farketmezcanım bence herkes gün içinde okuduğunu mesaj olarak yazsın gün sonunda toplayarak bugün şu rakama ulaştık bu kadar kaldı diyelim şimdi 605in üstüne okursak sende bende 605 üstünediye devam ederiz sayı karışmazmı sonra
Bencede canım herkes okuduğunu yazsın üstüne ekleyerek sonra tek tek bakmak arada kaybolanlara neden olur yinede siz bilirsiniz ben her türlü uyarımcanım bence herkes gün içinde okuduğunu mesaj olarak yazsın gün sonunda toplayarak bugün şu rakama ulaştık bu kadar kaldı diyelim şimdi 605in üstüne okursak sende bende 605 üstünediye devam ederiz sayı karışmazmı sonra
inşallah canım şimdi abdestliyim dua okuyacağım senin içinde hayırlısı olsun diye ekleyeceğim.Allah razı olsun kızlar çok heyecanlıyım korkuyorum da inşallah hayırla sonuçlanır
Tamam canım senin dediğin gbi yapalım o zaman herkes okuduğunu yazsın gün sonunda toplanır ona göre devam edilircanım diğer topikte uygulanan nasıl anlayamadım mutlaka bir çözüm bulmuşlardır ama inan kafam basmadı. biz zaten sadece herkes için olanı bu şekilde okuyalım listeye geçtiğimizde 4444 taneyi kaç kişiysek ona böler bir gün belirler o günde tamamlarız mesela bana 444 tane düşüyorsa bitirince bitirdim derim
Allah razı olsun canıminşallah canım şimdi abdestliyim dua okuyacağım senin içinde hayırlısı olsun diye ekleyeceğim.
amin canım hepimizden inşallahAllah razı olsun canım