Tamam canım ekliyorumBeni ekleyebilirsin canım
Tamam canım benim ekliyorumCnm ben hamileyim ama sizin için okurum sizde evladımı sağlıkla kucağıma almam için dua ederseniz sevinirim
Tamam canım allah razı olsunBende sizin için elimden geldiği kadar okurum cnm. Etiket yaparsınız
Saol canım düşünmen yeterliBenim 2 dua topiğim olduğundan çok zorlanırım
Allah kabul etsin hayırlı olsun topik
Ederiz tabi canım 10 kişi olsun başlayalım inşallah hoşgeldinBen de hamileyim ama daha kalp duyulmadı bu Cuma Allah’ın izniyle katılırım arkadaşlar sizde Benim için sağlıklı bi şekilde hamilelik geçirmek nasip olması için dua eder misiniz
Tabiki canım hoşgeldin 10kişiyi tamamlayalım başlarız inşallah ben etiketlerim o zaman hepiniziBende katılabilirmiyim
Olur tabi ki canım daha iyi olur hatta önemli olan dua okunmasımerhaba, benimde evlat sahibi olmak amacıyla açılmış tefriciye duası ilgili bir topiğim var ama sayı olarak toplanamadık vavin arkadaşımız birleşmemiz önerisinde bulundu bize mantıklı geldi topik sahibiftmclk arkadaşımız ve diğer okuyacak arkadaşlar içinde sıkıntı yoksa birleşelim deriz. biz okumaya başlamıştık hatta ilk kime okuyacaksak bu okuduklarımızı onunkine ekleyebiliriz.
tamam canım o zaman bizide ekleOlur tabi ki canım daha iyi olur hatta önemli olan dua okunması