Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 110 un hepsini bugün mü okumam gerekiyorallah kabul etsin canım 110 kalmış senin :)
yok canım yarın akşam üzerine kadar okuyabilirsin.inşallah diğer arkadaşlardanda bu azmi görürüz.Canım 110 un hepsini bugün mü okumam gerekiyor
Tamam canımyok canım yarın akşam üzerine kadar okuyabilirsin.inşallah diğer arkadaşlardanda bu azmi görürüz.
hayır canım tabiki geç değil bu 500 taneyi neye niyetle okumuştun canım 2 rekatlık namazı istiğfar duası yapıldımı yoksa direk başladınmıÇok mu geç kaldım beni de ekler misiniz yeni başlamıştım bende 500 tane okudum
Hayırlı bir evladım olması için istiğfar ederek başladımhayır canım tabiki geç değil bu 500 taneyi neye niyetle okumuştun canım 2 rekatlık namazı istiğfar duası yapıldımı yoksa direk başladınmı
tamam canım madem istiğrafını yaparak başladın bata göre seni listeye ekliyorum.günün geldiğinde 500 tanesi okunmuş olarak başlarız. aramıza hoşgeldin canım.Hayırlı bir evladım olması için istiğfar ederek başladım
Çok teşekkür ederimtamam canım madem istiğrafını yaparak başladın bata göre seni listeye ekliyorum.günün geldiğinde 500 tanesi okunmuş olarak başlarız. aramıza hoşgeldin canım.
Hadi yaaa inşallah duyarsın canım kalp atışlarını inşallah sağlıklıdırKızlar akşam çok kötüydüm yazamadım kalp atısı yok duyamadık bebekte haftasına göre küçük dedi nolck bilmiyorm perşembe başka bir Dr a daha gidicm cumartesi de ke di Dr unda randevum var duymazsak alıncak
canım çok üzüldüm inşallah doktor öyle görmüştür. peşembeye herşey düzelir. isterseniz aile konaktaki ahmet coşkana bir görün çok memnun herkes çokta bilgili bir doktor.devlet hastanesinde başhekimlik yapmış bir doktor bu linkten yaptığı bir ameliyatı görebilirsin.http://www.milliyet.com.tr/ingiliz-doktorlarin-riskli-gordugu-ameliyati-zonguldak-yerelhaber-886767/ belki bu daha yardımcı olur.Kızlar akşam çok kötüydüm yazamadım kalp atısı yok duyamadık bebekte haftasına göre küçük dedi nolck bilmiyorm perşembe başka bir Dr a daha gidicm cumartesi de ke di Dr unda randevum var duymazsak alıncak
Geçmiş olsun canım. Küçukmus işte ondanmis. Üzülme duyarsınız bir dahakine insaalaahKızlar akşam çok kötüydüm yazamadım kalp atısı yok duyamadık bebekte haftasına göre küçük dedi nolck bilmiyorm perşembe başka bir Dr a daha gidicm cumartesi de ke di Dr unda randevum var duymazsak alıncak
amin canım :)160 bitti Allah kabul etsin