Kuzum bunu okuyunca korktum manevi cezası ne demekMLKn bu da var canım
Canım çok kuvvetli olduğu için gereksiz yere okunmaması lazım. Mesela bazıları 2 kişiyi ayırmak için okuyor yahut atıyorum sevdiğim adam geri dönsün vs gibi haram işlere alet edilmemesi gerek.Kuzum bunu okuyunca korktum manevi cezası ne demek
Anladım kuzum sonuçta biz allahtan çoçuk istıyoruz kötü birsey istemiyoruz o zaman bunu yapayımmmCanım çok kuvvetli olduğu için gereksiz yere okunmaması lazım. Mesela bazıları 2 kişiyi ayırmak için okuyor yahut atıyorum sevdiğim adam geri dönsün vs gibi haram işlere alet edilmemesi gerek.
Yoksa bu ayetin koruyucu muhafızları dan zarar görülebilir
Elbette canım helal dairesi içerisinde bir dilek bu elhamdülillah.Anladım kuzum sonuçta biz allahtan çoçuk istıyoruz kötü birsey istemiyoruz o zaman bunu yapayımmm
Sen de bi tane okuyordun bumuydu... İnş kuzum herhangi bi gün başlıyabiliyorsun dimiElbette canım helal dairesi içerisinde bir dilek bu elhamdülillah.
Yalnız şöyle bir şey var okuyunca üzerine ağırlık çöküyor devam ettiremiyorsun. Maneviyatı yüksek olduğu için.
Ben kaç kere denedim hep ağırlık çöktü .
inşaallah sen azimli ol
Yok ben fetih okuyordum kuzum..Sen de bi tane okuyordun bumuydu... İnş kuzum herhangi bi gün başlıyabiliyorsun dimi
Sıkıntılarınızdan kurtulmak,her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.Onu nasıl okuyorsun Bı kaç duayı aynı anda okumak iyi mi acaba
Kuzum Bnim Allah razı olsun .... Göbüşünü bebekle doldursun inşSıkıntılarınızdan kurtulmak,her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.
Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur.Fakat bunun okuma usulü vardır.
Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.
Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.
Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamaba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.
Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.
Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir
Yani kuzum bi hafta bunu yapsam diğer haftayada bunu olmaz dimi Bı ay bunu diğer ay bunu mu yapmam lazımMLKn ayrıca ikisi bir arada olmuyor canım
Allah razı olsun kuzum benim hep beraber inşallahKuzum Bnim Allah razı olsun .... Göbüşünü bebekle doldursun inş
Arasında 1 ila 3 gün olması lazım balım.Yani kuzum bi hafta bunu yapsam diğer haftayada bunu olmaz dimi Bı ay bunu diğer ay bunu mu yapmam lazım
Kuzum o kadar çok okuyorum ki hepsi birbirini kilitliyecek diye korkuyorumAllah razı olsun kuzum benim hep beraber inşallah
lahutiye diye bir site var oradan daha güzel dualara ulaşabilirsin kuzum
Kesinlikle olumsuz etkileniyoruz canım, o yüzden dediğim gibi aralıklı okumak lazım hatta detaylı öğrenir söylerimKuzum o kadar çok okuyorum ki hepsi birbirini kilitliyecek diye korkuyorum
Tmm kuzum haber beklıyorumKesinlikle olumsuz etkileniyoruz canım, o yüzden dediğim gibi aralıklı okumak lazım hatta detaylı öğrenir söylerim
bilirkişi ye mesaj attım cevap bekliyorum kuzumTmm kuzum haber beklıyorum
Bende okumuştum bu şekilde ayetel kürsiyibilirkişi ye mesaj attım cevap bekliyorum kuzum