- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.316
- 208
- 32
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
500 ben alıyorum liste bitti.Allah kabul etsin insallah ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seher için canımGullbahcemm canım allah razı olsun şimdi kim için okunuyor inşallah geri döndüm kim için okunuyorsa 500 aldım inşallah
Hosgeldin kuzum sefa geldin Rahmet ayina rahmetle geldin senin sayfan burasi sen gelene kadar refakatcindim geldin bizide memnun ettin dun senin sirandi bugun seher kardesimize okuyoruz ezan saatlerine denk geldikce bagislatma yapiyom ben sen yine istersen kendi sisteminle hareket et karar senin yinede. Ben herkesden helalik alayim kizlar sayfanin asil sahibi gamzedir bilenler bilir o geldi benim refakatciligim bitti sayet kirdim yada uzdum yada bi hatam varsa haklarinizi helal edin. Gamzem sende hakkini helal et canimGullbahcemm canım allah razı olsun şimdi kim için okunuyor inşallah geri döndüm kim için okunuyorsa 500 aldım inşallah
Bu son adetin olur duygucum insallah Rabbimin rahmet kapisi sonsuz insallah umutlarin ve hacetlerin bu ay avuclarindan yaptigin dualar semadan basina yagmur gibi yagar hacetine kavusursun insallahArkadaslar mazeretliyim
Helal olsun canım asıl sen helal et bizler için uğraştın o kadarHosgeldin kuzum sefa geldin Rahmet ayina rahmetle geldin senin sayfan burasi sen gelene kadar refakatcindim geldin bizide memnun ettin dun senin sirandi bugun seher kardesimize okuyoruz ezan saatlerine denk geldikce bagislatma yapiyom ben sen yine istersen kendi sisteminle hareket et karar senin yinede. Ben herkesden helalik alayim kizlar sayfanin asil sahibi gamzedir bilenler bilir o geldi benim refakatciligim bitti sayet kirdim yada uzdum yada bi hatam varsa haklarinizi helal edin. Gamzem sende hakkini helal et canim