- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Helal olsun fatmam helal olsun hepinize Rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.Helal olsun canım asıl sen helal et bizler için uğraştın o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun fatmam helal olsun hepinize Rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.Helal olsun canım asıl sen helal et bizler için uğraştın o kadar
Hanifem olsun sorun degil kimse listeden cikarilmasin ben hep oyle yaptim kardesimiz yok ama ben onun sadakasini verecegim yarin insallah dagilimini yapariz duasinin zaten suan herkesin isi gucu var iftar acan var o yuzden sabah listeyi ekrana veririm once sadakasini halledeyim sonra ben bilgi gececegim kuzum acele etmeyelim lutfenÖzlem kardeşimiz 7 marttan beri girmemiş napalim Gullbahcemm
Tamam canım :) melek kalplim ❤Hanifem olsun sorun degil kimse listeden cikarilmasin ben hep oyle yaptim kardesimiz yok ama ben onun sadakasini verecegim yarin insallah dagilimini yapariz duasinin zaten suan herkesin isi gucu var iftar acan var o yuzden sabah listeyi ekrana veririm once sadakasini halledeyim sonra ben bilgi gececegim kuzum acele etmeyelim lutfen
Canim ben yarin aksam alirim ozaman sayimi sabah listeye bakamam çünküHanifem olsun sorun degil kimse listeden cikarilmasin ben hep oyle yaptim kardesimiz yok ama ben onun sadakasini verecegim yarin insallah dagilimini yapariz duasinin zaten suan herkesin isi gucu var iftar acan var o yuzden sabah listeyi ekrana veririm once sadakasini halledeyim sonra ben bilgi gececegim kuzum acele etmeyelim lutfen