- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Okudum Gamze için Rabbim yardımcısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
200 daha alınmış kalan 400200 aldım kalan :800
Rukiyecim Allah razi olsun ne muradin varsa versin Rabbim kuzum400 aldım kalan 0 Allah hayırlı evlat nasip eylesin
Sen hakkını helal et canım bukadr uğraşıyorsun..EVLAT İSTEME DUASI İÇİN LISTEMIZ
@cibilicibilisaksak06 (GAMZE)
@Ssy8491 (SEHER)
@hediye-i rahmet(RUKİYE)
@HemDeliHemAsik(HATICE KIZI HANİFE) MAZERETLİ
@ikraberraol(ÖZLEM)
@Umutvar123 ( BETÜL )
@bezginblog (EMINE KIZI ESRA)
@annesinineseri(ESER)
@Gullbahcemm(TÜLAY VE EŞİ İSMAİL)
@Mirac46 (DUYGU)
@Hayalimdi gercek oldu (HATİCE)
@cansu_tr(CANSU)
@glmserser (SEÇİL)MAZERETLI
@zeynoc17( )
@Monalisa09 (ASU)
@Zehra_gns (ZELIHA KIZI ZEHRA)
Reengarenk ( ÇİĞDEM)
@sonbaharyagmuru( )
Kızlar liste bu sekilde 4774 toplam okunacak sayimiz herkes okuduğu kadarını sayıdan düşsün lütfen….
Duamız Ayet olduğu için abdestli okunması zorunlu bir dua ayrıca dua edilen kişi dua başlarken ve bitince niyet edip sadaka vermesi gerekiyor. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin. Okunan kişi
@cansu_tr CANSU kardeşimizin hacetine diye okuyoruz.
"RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRU"L VARİSİN"
Kizlar eksigim varsa şimdiden hakkinizi helal edin.
Allah razi olsun hakkim varsa helali his olsun. Hepinizin muradiniza erdigini gorsem daha da mutlu olucam evvel AllahSen hakkını helal et canım bukadr uğraşıyorsun..
Allah kabul etsin canim simdiden.sayin 4774 istersen 500 gamze okuyacakti sayindan düşelim istersen gamzenin okudugu sana hediye olsun nasil istersen kizlar size de sunun yapiyom nasil karar verirseniz. Bende yogunum bugun ama ara ara yardimci olcam insallahCanlarım benim için başlayabilirsiniz . Bende bugün yoğunum belki gün içinde giremem Allah herkesin yardımcısı olsun
Sen nasıl uygun görürsen canım Gamzeden haber alabilecek misin sonuçta sayılı bir dua olur okuyamaz eksik kalsın istemem .Allah kabul etsin canim simdiden.sayin 4774 istersen 500 gamze okuyacakti sayindan düşelim istersen gamzenin okudugu sana hediye olsun nasil istersen kizlar size de sunun yapiyom nasil karar verirseniz. Bende yogunum bugun ama ara ara yardimci olcam insallah