- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.021
Ve aleykum selam canim yeni listeye eklierim ama duzeni katilim lutfen haksizli olmasinselamün aleyküm kızlar. ben de bi ara bu bölüme okuyordum. Kimyasal gebelik geçirdim geçen ay. Moral bozukluğum sebebiyle uğrayamadım. yeniden katılım yapmak istiyorum. gerçekten dua insanı çok rahatlatıyor. başkasının duasını almak da çok güzel.
Tamam canimDil-i bitab canim beni cikarmamissin ama katilim yapamadım bazi arkadaslara cikar istersen basa dönünce tekrar gireyim sorunlarım vardi biliyorsun.. Haksizlik olmasın kimseye
hamile msn cnm uzun zamandr bakamadım buralara :)Tamam canim
Yok canim daha yumurtlama donemine yeni giricem :) takvim erken koydumhamile msn cnm uzun zamandr bakamadım buralara :)
hadi bakalım hyrlısı inşYok canim daha yumurtlama donemine yeni giricem :) takvim erken koydum
ayırdım canım duam Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah aminnndvtb sadakani ayir canim sira sende
4774 aldım kalan 0 ve bu sizlere hiç yakışmadı arkadaşlar yine de Allah razı olsun
Canim dogru söylüyorsun ama sinirlenme benimde sıram geldigi zman belli kişilerden baska kimse okumadi.cikma kuzum bikac kisi hep katilip yapiliyor.biz okuyoruz rabbim kabul eder kotu dusunme olurmuben gruptan ayrılıyorum ama hakkımı helal etmiyorumDil-i bitab bu şekilde çünkü hakka giriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?