Evlat Edinme evlat edinmek istiyoruz

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

denizsener

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
31
0
86
İzmir
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyiz 2 kez aşılama yaptik ve 1 kez tüp bebek denedik ancak nasip olmadı evlat edinme koşulları ni arastirdim ancak hem cok uzun zaman gerekiyor ve bircok prosedür var bebeği olan kiz yada erkek bazi problem lerinden dolayi bebegini evlatlik vermek isteyen lutfen bize ulasin

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyiz 2 kez aşılama yaptik ve 1 kez tüp bebek denedik ancak nasip olmadı evlat edinme koşulları ni arastirdim ancak hem cok uzun zaman gerekiyor ve bircok prosedür var bebeği olan kiz yada erkek bazi problem lerinden dolayi bebegini evlatlik vermek isteyen lutfen bize ulasin

cnm evlat edinmede çok prosedür var ama sonu temiz, diğer türlü size bebeği verirler, canları sıkılır geri almak isterler, belki başınıza bela olurlar, bu konuda başınız ağrıyabilir diye düşünüyorum, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

kendinizi garantiye alın.
devlet gibi hukuki açıdan güvenli bir kurum varken böyle bir yola başvurmayın.
hakkınzda hayırlısı olsun.

bu yolla evlat edinmek hukuksal olarak doğru değil ilerde başınız çok ağrıyabilir ben evlat edinmek için başvurmuş biri olarak şunu diyebilirim eskisi kadar aranan şartlar zorlayıcı değil ve benden 2 ay önce müracaat edenlerin sırası geldi ben ocak ayında müracaat ettim en geç 1.5 yılda bebeğiniz kucağınızda oluyor hukuki olarak içiniz rahat olucak hemde geri alınma korkusu olmayacak bana çevremden teklif edenler oldu kabul etmedim yakın çevre olunca ilerisi sorunlu hiç tanımadığın birinden alsan bir şikayeti yeter yaptırımları çok ağır üstelik avukat ayarlayıp rızası ile bıraktığıa dair bile imza alsanız hukuksal olarak yaptırımları var
nerden de belli değilmi b yolları raştırdığım ben şimdi terk ve kız bekliyorum o yüzden sıramız geç ilerliyor ama rıza bebekte öyle değil kısaca kurumdan başka yolla almak çok sorunlu hem artık eskisi kadar şartlar ağır sıalarda yavaş gitmiyor:)

merhaba istanbulda bir bayan var...8 aylık erkek bebek maddi imkansızlıklar yüzünden evlatlık vermek istiyor...doğum masraflarının karşılanması dışında hiçbir maddi beklentisi yok...eğer istersen telini vereyim sana...az zamanı kalmış...acilen iyi bir aile bulmak istiyor...sizin istediğiniz yerde doğum yapabilir...

Back